Închide meniul

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Când va renunţa latifundiarul din Pipera la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, închidem prăvălia!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 20:57

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Când va renunţa latifundiarul din Pipera la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, închidem prăvălia!

Reacţia categorică a lui Gigi Becali, după ce Mihai Stoica a anunţat că se gândeşte la retragere

Mihai Stoica şi Gigi Becali, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit când va renunţa Gigi Becali la FCSB. Acesta a explicat că latifundiarul din Pipera va lua decizia când echipa nu va mai fi profitabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015 și a ratat din nou calificarea în grupele competițiilor europene, dar a reușit să obțină venituri mai mari decât cheltuielile în 2021: aproximativ 2 milioane de euro.

Mihai Stoica a anunţat când va renunţa Gigi Becali la FCSB

„Dacă discutăm de venituri și cheltuieli, bineînțeles că e OK când ești pe profit. Nu pot dori decât să fim pe plus în fiecare an, indiferent de rezultate, înseamnă că treaba e bună. Dacă intrăm pe minus, închidem prăvălia. Că alții reușesc să o ducă cu datorii imense, bravo lor, înseamnă că nu îi interesează banii”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali se ține de cuvânt și face profit la FCSB

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie. Omul de afaceri nu a mai fost nevoit să aducă bani de acasă la FCSB. Roș-albaștrii au publicat raportul financiar și au arătat că au încheiat cu profit anul calendaristic 2021. Suma este una importantă!

FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015 și a ratat din nou calificarea în grupele competițiilor europene. Chiar și așa, clubul din Berceni a reușit să obțină venituri mai mari decât cheltuielile. Vicecampioana României a reușit să termine anul 2021 cu un profit de 10.333.679 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 2 milioane de euro. FCSB a obținut, din sponsorizări, aproape 9 milioane de lei și 12.7 milioane de lei din drepturi de difuzare.

Reclamă

Cea mai mare sumă care a intrat în bugetul clubului vine din transferuri. Dacă în 2020 obținea puțin sub 14 milioane de lei, în 2021 a reușit să își asigure 49.185.334 de lei din vânzarea de jucători. Dennis Man și Olimpiu Moruțan l-au ajutat pe Gigi Becali să încheie anul trecut pe plus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și