Închide meniul

Xavi, salvat de Luuk de Jong în Levante – Barcelona 2-3. „Are o mentalitate excepţională!”. Ce a spus antrenorul catalanilor despre şansele la titlu în La Liga

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2022, 8:44

Reclamă
Xavi, salvat de Luuk de Jong în Levante – Barcelona 2-3. „Are o mentalitate excepţională!. Ce a spus antrenorul catalanilor despre şansele la titlu în La Liga

Xavi, prima reacţie după Levante - Barcelona 2-3

Profimedia

Barcelona a obţinut o victorie uriaşă în etapa a 31-a din La Liga. A învins-o cu 3-2 pe penultima clasată, Levante, golul victoriei fiind marat de Luuk De Jong în minutul 90+2. Atacantul olandez abia a intrat pe teren în minutul 84. Xavi s-a dovedit din nou inspirat. O altă rezervă, Pedri, reuşise să îşi treacă numele pe tabelă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea de pe Camp Nou a câştigat în condiţii speciale. A fost pentru prima dată în întreaga istorie a clubului când adversarii primesc trei penalty-uri. Ter Stegen a fost providenţial şi a scos execuţia lui Roger Marti, din minutul 56.

Ce a declarat Xavi după Levante – Barcelona 2-3

Cât am reuşit să stăm în jumătatea adversă, am fost mai buni. Sunt foarte bucuros pentru Ter Stegen şi pentru grup, sunt mari profesionişti şi muncesc din greu. Sunt mulţumit de Luuk de Jong, are o mentalitate excepţională. E un mare profesionist şi merită ceea ce i se întâmplă. Eu nu aş spune că el este rezervă, ştie ce poate să facă în ultimele minute. Oboseala mentală ne face plăcere, dar suntem pe val şi într-o dinamică pozitivă. Astăzi trebuie să ne bucurăm„, a declarat Xavi la finalul meciului, citat de marca.com.

Catalanii au şapte victorii consecutive în La Liga, perioadă în care au învins-o cu 4-0 pe Real Madrid. Chiar şi aşa, mai au de recuperat 12 puncte faţă de marea rivală. Barcelona are şi o restanţă de disputat.

Reclamă

Este foarte dificil (n.r. să câştige titlul). Madridul nu pierde. Dacă vor pierde un punct în următoarele două săptămâni…„, a mai spus Xavi.

Şapte etape mai sunt de disputat în La Liga. Gruparea blaugrana a urcat pe locul secund în clasament, cu 60 de puncte, dar este despărţită numai prin golaveraj de Sevilla. Atletico Madrid are 57 de puncte şi ocupă poziţia a 4-a.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă Vezi toate știrile
Citește și