Închide meniul

Xavi, salvat de Luuk de Jong în Levante – Barcelona 2-3. „Are o mentalitate excepţională!”. Ce a spus antrenorul catalanilor despre şansele la titlu în La Liga

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2022, 8:44

Xavi, salvat de Luuk de Jong în Levante – Barcelona 2-3. „Are o mentalitate excepţională!. Ce a spus antrenorul catalanilor despre şansele la titlu în La Liga

Xavi, prima reacţie după Levante - Barcelona 2-3

Profimedia

Barcelona a obţinut o victorie uriaşă în etapa a 31-a din La Liga. A învins-o cu 3-2 pe penultima clasată, Levante, golul victoriei fiind marat de Luuk De Jong în minutul 90+2. Atacantul olandez abia a intrat pe teren în minutul 84. Xavi s-a dovedit din nou inspirat. O altă rezervă, Pedri, reuşise să îşi treacă numele pe tabelă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea de pe Camp Nou a câştigat în condiţii speciale. A fost pentru prima dată în întreaga istorie a clubului când adversarii primesc trei penalty-uri. Ter Stegen a fost providenţial şi a scos execuţia lui Roger Marti, din minutul 56.

Ce a declarat Xavi după Levante – Barcelona 2-3

Cât am reuşit să stăm în jumătatea adversă, am fost mai buni. Sunt foarte bucuros pentru Ter Stegen şi pentru grup, sunt mari profesionişti şi muncesc din greu. Sunt mulţumit de Luuk de Jong, are o mentalitate excepţională. E un mare profesionist şi merită ceea ce i se întâmplă. Eu nu aş spune că el este rezervă, ştie ce poate să facă în ultimele minute. Oboseala mentală ne face plăcere, dar suntem pe val şi într-o dinamică pozitivă. Astăzi trebuie să ne bucurăm„, a declarat Xavi la finalul meciului, citat de marca.com.

Catalanii au şapte victorii consecutive în La Liga, perioadă în care au învins-o cu 4-0 pe Real Madrid. Chiar şi aşa, mai au de recuperat 12 puncte faţă de marea rivală. Barcelona are şi o restanţă de disputat.

Reclamă

Este foarte dificil (n.r. să câştige titlul). Madridul nu pierde. Dacă vor pierde un punct în următoarele două săptămâni…„, a mai spus Xavi.

Şapte etape mai sunt de disputat în La Liga. Gruparea blaugrana a urcat pe locul secund în clasament, cu 60 de puncte, dar este despărţită numai prin golaveraj de Sevilla. Atletico Madrid are 57 de puncte şi ocupă poziţia a 4-a.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și