Închide meniul
VIDEO

Pep Guardiola, discurs fabulos la adresa rivalului Jurgen Klopp: „Într-o zi vom lua cina în ‘hall of fame-ul’ fotbalului!”. Cei doi au oferit momentul serii, la finalul meciului Manchester City – Liverpool 2-2

Cosmin Cioboată Publicat: 11 aprilie 2022, 8:53

Reclamă
Pep Guardiola, discurs fabulos la adresa rivalului Jurgen Klopp: „Într-o zi vom lua cina în hall of fame-ul fotbalului!. Cei doi au oferit momentul serii, la finalul meciului Manchester City – Liverpool 2-2

Pep Guardiola și Jurgen Klopp, la finalul meciului Manchester City - Liverpool 2-2

Profimedia

Manchester City și Liverpool au încheiat la egalitate, scor 2-2, derby-ul din Premier League. La finalul partidei de pe Etihad, Pep Guardiola a avut un nou discurs superb la adresa rivalului de pe Anfield, Jurgen Klopp. Managerul lui City a spus că are numărul de telefon al germanului și că speră ca într-o zi să ia cina împreună în „hall of fame-ul fotbalului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City și Liverpool au oferit un spectacol total în derby-ul din etapa a 32-a din Premier League. Trupa lui Pep Guardiola rămâne lider în Anglia, cu un avans de numai un punct față de „cormoranii” lui Jurgen Klopp.

Pep Guardiola, cuvinte uriașe la adresa lui Jurgen Klopp: „Într-o zi vom lua cina în ‘hall of fame-ul’ fotbalului!”

La finalul meciului, Guardiola a făcut o reverență în fața rivalului său de pe banca lui Liverpool. Managerul spaniol a spus că îl respectă enorm pe Klopp și că, deși nu este prieten cu germanul, speră ca într-o zi să cineze împreună.

„Nu știu dacă Jurgen mă respectă, dar eu îl respect mult de tot. Mă face un manager mai bun, echipele lui au fost mereu pozitive, agresive și concentrate pe atac. Încerc să îi copiez stilul într-o oarecare măsură.

Nu suntem prieteni, nu ieșim să luăm cina împreună, dar sunt convins că vom cina într-o zi în „hall of fame-ul” fotbalului. Am numărul lui de telefon, dar nu obișnuiesc să îl sun. Dar am un respect enorm pentru el și îi transmit că sâmbăta viitoare voi încerca din nou să îl înving.

Reclamă

Mai sunt 7 meciuri, sunt multe puncte puse în joc, am un sentiment că ne vom comporta cum trebuie. Dar e doar o senzație, nu știu ce se va întâmpla, evident. Dar modul în care ne-am comportat azi în fața unei echipe pe care o admir enorm mă face să fiu optimist.

Liverpool mă pune la treabă enorm, atât ofensiv, cât și defensiv. De mulți ani studiez modul în care performează, sunt impresionanți. Cred că fanii noștri au fost fericiți să vadă azi un astfel de meci.”, a spus Pep Guardiola, citat de Daily Mail.

Guardiola și Klopp au oferit un moment superb după fluierul de final. Cei doi manageri s-au îmbrățișat ca doi prieteni buni, în fața miilor de spectatori de pe Etihad.

Reclamă 4 / 0/3

 

Manchester City și Liverpool, despărțite de un singur punct! Lupta pentru titlul din Premier Legue, mai încinsă ca niciodată

Manchester City și Liverpool se vor duela din nou sâmbătă, în semifinalele Cupei Angliei. În campionat, lupta pentru titlu rămâne extrem de încinsă. Cu 7 etape rămase până la finalul sezonului, trupa lui Pep Guardiola se află pe primul loc, cu un singur punct peste „cormoranii” lui Jurgen Klopp.

Programul lui Manchester City și Liverpool din finalul sezonului din Premier League:

Manchester City: Wolves (D), Brighton (A), Watford (A), Leeds (D), Newcastle (A), West Ham (D), Aston Villa (A)

Liverpool: Manchester United (A), Everton (A), Newcastle (D), Tottenham (A), Aston Villa (D), Southampton (D), Wolves (A)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și