Închide meniul

Manchester City – Liverpool 2-2 | Pep Guardiola şi Jurgen Klopp, primele reacţii după derby-ul nebun pentru titlu: „Pentru meciuri ca astea te faci antrenor!” / „A fost box! Ne-au „zguduit” puţin!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 21:37

Manchester City – Liverpool 2-2 | Pep Guardiola şi Jurgen Klopp, primele reacţii după derby-ul nebun pentru titlu: „Pentru meciuri ca astea te faci antrenor! / „A fost box! Ne-au „zguduit puţin!

Pep Guardiola și Jurgen Klopp, în timpul unui duel Manchester City - Liverpool

Profimedia Images

Manchester City – Liverpool 2-2. Derby-ul pentru titlu s-a terminat la egalitate, iar cele două mari rivale se luptă pentru mult râvnitul trofeu până în ultima etapă. La final, Pep Guardiola şi Jurgen Klopp au făcut spectacol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză, Kevin De Bruyne a deschis scorul, în minutul 6, cu un şut deviat. Diogo Jota i-a dat „replica” şi a egalat după doar câteva minute, după o pasă perfectă a lui Trent Alexander-Arnold. Egalitatea nu a durat mult pe tabelă. Gabriel Jesus i-a readus pe cetăţeni în avantaj, după ce a primit o centrare perfectă şi l-a „executat” pe Alisson.

Rezultatul final a fost stabilit de Sadio Mane, în repriza secundă, care a marcat chiar în ziua în care împlineşte 30 de ani.

Pep Guardiola şi Jurgen Klopp, primele reacţii după Manchester City – Liverpool 2-2

„A fost o partidă de box. Ai mâinile jos, iar adversarul te loveşte puternic. Te „zguduie”. Intensitatea a fost nebună. Este un rezultat cu care trebuie să trăim şi o vom face”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Reclamă

„Împotriva acestei echipe a fost aproape imposibil. Trebuie să joci aceste tipuri de jocuri. Suntem încă lideri, dar avem sentimentul că am ratat o oportunitate uriașă. Au mai rămas multe jocuri. Pentru genul acesta de meciuri te faci antrenor!”, a spus şi Pep Guardiola, citat de manchestereveningnews.co.uk.

Manchester City – Liverpool 2-2

Manchester City – Liverpool 2-2 a fost marele meci al acestui week-end, dar și al ultimei părți a sezonului din Premier League. Cele două rivale au remizat în derby-ul de titlu, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, Manchester City rămâne lider în Premier League, cu 74 de puncte, în timp ce Liverpool este pe locul secund, cu 73 de puncte.

În următoarea etapă, echipa lui Pep Guardiola are meci cu Brighton acasă, în timp ce Liverpool are derby cu Manchester United.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și