Închide meniul

Manchester City – Liverpool 2-2 | Titlul din Premier League se joacă până în ultima etapă! Remiză nebună în duelul stelar dintre Pep Guardiola și Jurgen Klopp

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2022, 20:20

Manchester City – Liverpool 2-2 | Titlul din Premier League se joacă până în ultima etapă! Remiză nebună în duelul stelar dintre Pep Guardiola și Jurgen Klopp

Manchester City - Liverpool, "finala" pentru titlul din Premier League

Profimedia

Manchester City – Liverpool 2-2 a fost marele meci al acestui week-end, dar și al ultimei părți a sezonului din Premier League. Cele două rivale au remizat în derby-ul de titlu, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Manchester City rămâne lider în Premier League, cu 74 de puncte, în timp ce Liverpool este pe locul secund, cu 73 de puncte.

În următoarea etapă, echipa lui Pep Guardiola are meci cu Brighton acasă, în timp ce Liverpool are derby cu Manchester United.

Manchester City – Liverpool 2-2

Min. 90+4: Fluier final! Manchester City – Liverpool s-a terminat 2-2.

Reclamă

Min. 46: GOOOL Liverpool! Sadio Mane a restabilit egalitatea în ziua în care împlineşte 30 de ani.

Min. 37: GOOOL Manchester City! Gabriel Jesus a majorat avantajul campioanei Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 12: GOOOL LIverpool! Diogo Jota a restabilit egalitatea! Portughezul l-a învins pe Ederson cu un şut pe jos din interiorul careului.

Min. 5: GOOOL Manchester City! Kevin De Bruyne a deschis scorul cu un şut deviat.

Min. 1: A început derby-ul!

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva; Jesus, Foden, Sterling

Reclamă

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mane

Înainte de Manchester City – Liverpool, Klopp şi Guardiola s-au întâlnit de 21 de ori, fiecare înregistrând câte opt victorii. Alte cinci dueluri s-au terminat la egalitate, la fel cum a fost şi cazul partidei din tur, 2-2 pe Anfield Road. Chiar i așa, neamțul îl consideră pe rivalul său cel mai bun antrenor din lume.

„Pep este cel mai bun antrenor din lume. Cu toţii putem să fim de acord cu asta. Dacă ar exista cineva care ar avea dubii, nu ştiu ce s-ar putea întâmpla. Cu toţii gândim mult. Acesta este motivul pentru care facem greşeli, dar acesta e şi motivul pentru care găsim lucrurile bune de făcut.

Dar învăţăm din greşeli după meciuri, nu înaintea lor. Trebuie să jucăm cel mai bun fotbal al nostru cu Manchester City. Acesta este obiectivul nostru”, a spus Jurgen Klopp, înainte de Manchester City – Liverpool.

Guardiola: Jurgen Klopp este cel mai mare rival al meu

La rândul său, Pep Guardiola nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns lui Klopp. Asta după ce, în ultimele patru sezoane, cele două echipe au mers cap la cap, City având cumulate 338 de puncte, cu unul mai mult decât Liverpool.

”Jurgen, ca manager, a fost cel mai mare rival pe care l-am avut în carieră. Am avut parte de meciuri incredibile și ce propunem noi este bun pentru fotbal. În afară de sezonul în care am făcut 100 de puncte, totul a fost echilibrat.

Asta pentru că ei sunt foarte buni și pentru că și noi suntem la fel de buni. Când mă voi retrage și mă voi gândi la perioada petrecută în Premier League, îmi voi aminti că Liverpool a fost cea mai mare rivală a mea. Îi mulțumesc lui Klopp, dar nu sunt cel mai bun din lume. Aș vrea să îi spun că sunt, dar nu sunt”, a fost replica lui Guardiola, înainte de Manchester City – Liverpool.

Man. City – Liverpool | Echipele probabile

Manchester City (4-3-3): Ederson – Kyle Walker, John Stones, Aymeric Laporte, Joao Cancelo – Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva – Riyad Mahrez, Phil Foden, Raheem Sterling

Liverpool (4-3-3): Alisson – Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andy Robertson – Fabinho, Thiago Alcantara, Jordan Henderson – Mohamed Salah, Sadio Mane, Luis Diaz

Manchester City – Liverpool e azi, de la ora 18:30, în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și