Închide meniul

FCSB – FC Voluntari | Ianis Stoica, „mesaj” pentru scouterii lui Arsenal! Malcom Edjouma, pasă senzaţională

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 21:52

Reclamă
FCSB – FC Voluntari | Ianis Stoica, „mesaj pentru scouterii lui Arsenal! Malcom Edjouma, pasă senzaţională

Ianis Stoica este "perla" FCSB-ului

Ianis Stoica, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Ianis Stoica (19 ani) a majorat avantajul roş-albaştrilor în FCSB – FC Voluntari. Titularizat după o lună, tânărul fotbalist a marcat în prima repriză a duelului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, Ivan Mamut și Ovidiu Popescu au fost noutățile față de precedentul meci al lui FCSB, 0-2 cu Universitatea Craiova. Au ieșit din echipă Florinel Coman, Valentin Cretu și Adrian Șut. Malcom Edjouma a rămas titular, desi patronul Gigi Becali l-a pus la zid după ultima evoluție.

Ianis Stoica, gol în FCSB – FC Voluntari

În minutul 25 al duelului de pe Arena Naţională, Malcom Edojuma l-a văzut perfect pe Ovidiu Popescu în bandă, care a centrat în faţa porţii, unde se afla Ianis Stoica. Tânărul fotbalist l-a învins fără emoţii pe Mihai Popa şi a dus scorul la 2-0.

Cotat la 1 milion de euro, Ianis Stoica a ajuns la al 9-lea gol pentru FCSB, în toate competiţiile. Tânărul fotbalist a oferit şi patru pase decisive.

EXCLUSIV | Gigi Becali a primit o ofertă oficială, de la Arsenal, pentru Ianis Stoica

FCSB a fost aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Gigi Becali putea să îl vândă pe Ianis Stoica la un club uriaş din Europa. Noua „perlă” a patronului vicecampioanei României a fost ofertată de Arsenal.

Reclamă

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere mai mult.

„Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Ianis Stoica, prea scump pentru Atalanta

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a spus că Atalanta nu își permite să-i transfere pe Octavian Popescu și Ianis Stoica, „perlele” pe care Gigi Becali cere zeci de milioane de euro. Atalanta a adus deja un jucător român în această iarnă, pe Valentin Mihăilă, de la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

”Atalanta e o legendă în Italia. E fostul director sportiv de la Chievo acolo. E remarcabil ce face. Dar Atalanta nu îşi poate permite pe Ianis Stoica sau pe Octavian Popescu. Pentru că preţurile stabilitate de Gigi sunt mari… Pentru că Gigi nu este în situaţia de a vinde pentru a supravieţui.

Doar un club mare poate. El vrea să facă o echipă de români puternică. Transferul lui Mihăilă e surprizător, eu cunosc bine Atalanta. Mihăilă nu prea este în sistemul jucat de ei, dar este posibil să schimbe. Sunt curios. Dar pentru fotbalul românesc este o lovitură mare într-adevăr”, a spus Mihai Stoica, despre Ianis Stoica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și