Închide meniul

FCSB – FC Voluntari | Tripletă inedită în atacul roş-albaştrilor! „Mbappe” Coman, lăsat pe banca de rezerve. Claudiu Keşeru, scos din lot!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 19:35

FCSB – FC Voluntari | Tripletă inedită în atacul roş-albaştrilor! „Mbappe Coman, lăsat pe banca de rezerve. Claudiu Keşeru, scos din lot!

Claudiu Keşeru a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali

Hepta

Toni Petrea a făcut mai multe schimbări pentru FCSB – FC Voluntari. Meciul este unul extrem de important pentru lupta la titlu, după ce CFR Cluj a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate profita de pasul greșit făcut de liderul CFR Cluj, care a pierdut 2-3 pe terenul Universității Craiova. În cazul unui succes cu FC Voluntari, echipa lui Toni Petrea se apropie la cinci puncte de rivalii din Gruia, cu două meciuri directe rămase de disputat.

Surprizele lui Toni Petrea pentru FCSB – FC Voluntari

Ivan Mamut, Ianis Stoica și Ovidiu Popescu este tripleta pregătită de Toni Petrea pentru duelul cu Tamaş&co. Au ieșit din echipă Florinel Coman, Valentin Cretu și Adrian Șut. Malcom Edjouma rămâne titular, deşi patronul Gigi Becali l-a pus la zid după ultima evoluție.

De asemenea, Claudiu Keşeru a fost scos din lot. Decizia vine după ce Gigi Becali a anunţat, în exclusivitate, pentru Antena Sport că atacantul nu va mai evolua pentru formația sa.

Cum arată echipa de start a FCSB-ului: 

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Vinicius, Radunovic – Fl. Tănase, Olaru, Edjouma – I. Stoica, Mamut, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, A. Miron, Fl. Coman, Șut, Dumiter, V. Gheorghe, Oaidă, Cordea
Antrenor: Toni Petrea

Gigi Becali l-a titularizat pe Malcom Edjouma, deşi l-a făcut praf

Malcom Edjouma (25 ani) nu mai e preferatul lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a făcut praf pe mijlocaşul defensiv după eşecul cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Ba mai mult, finanţatorul vicecampioanei i-a transmis francezului că riscă să ajungă pe banca de rezerve.

Totuşi, patronul FCSB s-a răzgândit, astfel că francezul va fi titular în meciul cu FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

„Lui Toni Petrea îi aparține reprofilarea lui, nu mie, eu nu am spus niciodată să joace pe dreapta. Oricum echipa dacă era bine Tănase, Coman, Keșeru. Cordea a uitat fotbalul, nu mai știe, și noi am fost bine, dacă Cordea nu mai e, Tănase doar pase greșite, nu l-am văzut în viața mea atât de slab pe Tănase.

Edjouma ăla am zis când a venit am zis să vezi ce milioane iau pe el, primul meci, al doilea meci, ‘mamă, ce fotbalist, extraordinar, de când caut!’ A jucat bine două meciuri acum, gat, s-a văzut Maradona, eu driblez, nu mai pasez eu, bă, pasează, mă, că stai pe bancă, mă Edjouma. Ia să vezi cum stă pe bancă acum, când a venit în primul meci pac-pac din prima, ce fotbalist, acum i s-a urcat la cap, când prinde mingea are trei situații de pasă dar el driblează, degeaba driblezi cu unul dacă o pierzi la al doilea”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și