Închide meniul

FCSB – FC Voluntari | Ianis Stoica, „mesaj” pentru scouterii lui Arsenal! Malcom Edjouma, pasă senzaţională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 21:52

FCSB – FC Voluntari | Ianis Stoica, „mesaj pentru scouterii lui Arsenal! Malcom Edjouma, pasă senzaţională

Ianis Stoica este "perla" FCSB-ului

Ianis Stoica, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Ianis Stoica (19 ani) a majorat avantajul roş-albaştrilor în FCSB – FC Voluntari. Titularizat după o lună, tânărul fotbalist a marcat în prima repriză a duelului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, Ivan Mamut și Ovidiu Popescu au fost noutățile față de precedentul meci al lui FCSB, 0-2 cu Universitatea Craiova. Au ieșit din echipă Florinel Coman, Valentin Cretu și Adrian Șut. Malcom Edjouma a rămas titular, desi patronul Gigi Becali l-a pus la zid după ultima evoluție.

Ianis Stoica, gol în FCSB – FC Voluntari

În minutul 25 al duelului de pe Arena Naţională, Malcom Edojuma l-a văzut perfect pe Ovidiu Popescu în bandă, care a centrat în faţa porţii, unde se afla Ianis Stoica. Tânărul fotbalist l-a învins fără emoţii pe Mihai Popa şi a dus scorul la 2-0.

Cotat la 1 milion de euro, Ianis Stoica a ajuns la al 9-lea gol pentru FCSB, în toate competiţiile. Tânărul fotbalist a oferit şi patru pase decisive.

EXCLUSIV | Gigi Becali a primit o ofertă oficială, de la Arsenal, pentru Ianis Stoica

FCSB a fost aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Gigi Becali putea să îl vândă pe Ianis Stoica la un club uriaş din Europa. Noua „perlă” a patronului vicecampioanei României a fost ofertată de Arsenal.

Reclamă

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere mai mult.

„Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Ianis Stoica, prea scump pentru Atalanta

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a spus că Atalanta nu își permite să-i transfere pe Octavian Popescu și Ianis Stoica, „perlele” pe care Gigi Becali cere zeci de milioane de euro. Atalanta a adus deja un jucător român în această iarnă, pe Valentin Mihăilă, de la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

”Atalanta e o legendă în Italia. E fostul director sportiv de la Chievo acolo. E remarcabil ce face. Dar Atalanta nu îşi poate permite pe Ianis Stoica sau pe Octavian Popescu. Pentru că preţurile stabilitate de Gigi sunt mari… Pentru că Gigi nu este în situaţia de a vinde pentru a supravieţui.

Doar un club mare poate. El vrea să facă o echipă de români puternică. Transferul lui Mihăilă e surprizător, eu cunosc bine Atalanta. Mihăilă nu prea este în sistemul jucat de ei, dar este posibil să schimbe. Sunt curios. Dar pentru fotbalul românesc este o lovitură mare într-adevăr”, a spus Mihai Stoica, despre Ianis Stoica.

Recomandări
  • Titularizat după o lună, Ianis Stoica a marcat în FCSB – FC Voluntari
  • Malcom Edjouma, pasă senzaţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și