Închide meniul

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Ianis Stoica, avertisment pentru coechipieri înainte de duelul de titlu cu CFR Cluj. „Dacă mergem să pierdem, mai bine nu mai mergem!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2022, 23:20

Reclamă
FCSB – FC Voluntari 4-0 | Ianis Stoica, avertisment pentru coechipieri înainte de duelul de titlu cu CFR Cluj. „Dacă mergem să pierdem, mai bine nu mai mergem!

Ofertă ridicolă pentru Ianis Stoica

Hepta

FCSB – FC Voluntari 4-0. Echipa lui Toni Petrea a făcut show pe Arena Națională și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a deschis scorul încă din minutul 5. Darius Olaru a marcat de la bara a doua, după o centrare cu piciorul stâng a lui Octavian Popescu. Mingea a părut că îi era destinată lui Ivan Mamut, dar atacantul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema a dat pe lângă minge din șase metri.

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Ianis Stoica: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Ianis Stoica i-a avertizat pe coechipieri că FCSB e obligată să câștige pe terenul liderului CFR Cluj, ca să spere în continuare la titlu.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru rezultat. Mergem la CFR Cluj să câștigăm. Încercăm să ridicăm trofeul la final. Suntem la mâna noastră. Vom da totul la fiecare meci. În fotbal este posibil orice. Dacă mergem să pierdem, mai bine nu mai mergem. Am avut o mică secetă, sper să-mi ajut echipa. Așa s-a decis, când mă bagă antrenorul, atunci joc. Dacă așa a zis, așa a fost. Nu citesc nimic, îmi fac treaba pe teren și răspund acolo”, a spus Ianis Stoica, după meci.

S-a făcut 2-0 în minutul 26, după golul „perlei” Ianis Stoica. Jucătorul ofertat de Arsenal a marcat cu latul după un assist al lui Ovidiu Popescu, zis „Lampard de România”.

Reclamă

Ianis Stoica, primul gol după două luni

Pentru Ianis Stoica a fost primul gol după aproximativ două luni. Jucătorul de 19 ani nu mai marcase din derby-ul cu Dinamo, disputat pe 31 ianuarie, scor 3-0 pentru roș-albaștri.

Roș-albaștrii n-au mai forțat la fel de mult și în repriza a doua, dar finalul i-a aparținut lui Florin Tănase. Căpitanul lui FCSB a marcat în minutul 70 cu un șut din interiorul careului, după pasa lui Darius Olaru. Golgheterul roș-albaștrilor a făcut dubla cu aproximativ 10 minute înainte de final, cu o reluare simplă din fața porții.

S-a terminat 4-0 pentru FCSB, care visează din nou la titlu. Marele derby cu CFR Cluj se joacă duminică 20:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și