Închide meniul

FCSB – FC Voluntari 4-0. Gigi Becali poate visa din nou la titlu! Roș-albaștrii s-au apropiat la 5 puncte de CFR Cluj. Urmează derby-ul de titlu cu echipa lui Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2022, 22:50

FCSB – FC Voluntari 4-0. Gigi Becali poate visa din nou la titlu! Roș-albaștrii s-au apropiat la 5 puncte de CFR Cluj. Urmează derby-ul de titlu cu echipa lui Dan Petrescu

Florin Tănase este cel mai valoros jucător din Liga 1

Hepta

FCSB – FC Voluntari 4-0. Echipa lui Toni Petrea a făcut show pe Arena Națională și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a deschis scorul încă din minutul 5. Darius Olaru a marcat de la bara a doua, după o centrare cu piciorul stâng a lui Octavian Popescu. Mingea a părut că îi era destinată lui Ivan Mamut, dar atacantul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema a dat pe lângă minge din șase metri.

S-a făcut 2-0 în minutul 26, după golul „perlei” Ianis Stoica. Jucătorul ofertat de Arsenal a marcat cu latul după un assist al lui Ovidiu Popescu, zis „Lampard de România”.

Roș-albaștrii n-au mai forțat la fel de mult și în repriza a doua, dar finalul i-a aparținut lui Florin Tănase. Căpitanul lui FCSB a marcat în minutul 70 cu un șut din interiorul careului, după pasa lui Darius Olaru. Golgheterul roș-albaștrilor a făcut dubla cu aproximativ 10 minute înainte de final, cu o reluare simplă din fața porții.

S-a terminat 4-0 pentru FCSB, care visează din nou la titlu. Marele derby cu CFR Cluj se joacă duminică 20:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

FCSB – FC Voluntari 4-0

Min 90: Final de meci! FCSB s-a impus cu 4-0.

Min 77: GOOOL FCSB! Florin Tănase a făcut „dubla” cu o reluare simplă din fața porții.

Min. 70: GOOOL FCSB! Florin Tănase şi-a trecut şi el numele marcatorilor. Roș-albaștrii s-au dezlănțuit înaintea derby-ului de titlu cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Min 26: GOOOL FCSB! Ianis Stoica a marcat după o centrare a lui Ovidiu Popescu.

Min 5: GOOOL FCSB! Darius Olaru a înscris după centrarea lui Octavian Popescu. Înainte ca mingea să ajungă la Olaru, Ivan Mamut a luftat incredibil din șase metri.

Min. 1: A început meciul!

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Vinicius, Radunovic – Fl. Tănase, Olaru, Edjouma – I. Stoica, Mamut, Oct. Popescu
REZERVE: A. Vlad, V. Crețu, A. Miron, Fl. Coman, Șut, Dumiter, V. Gheorghe, Oaidă, Cordea
ANTRENOR: Toni Petrea

Ivan Mamut, Ianis Stoica și Ovidiu Popescu sunt noutățile față de precedentul meci al lui FCSB, 0-2 cu Universitatea Craiova. Au ieșit din echipă Florinel Coman, Valentin Cretu și Adrian Șut. Malcom Edjouma rămâne titular, desi patronul Gigi Becali l-a pus la zid după ultima evoluție.

FC VOLUNTARI: M. Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Droppa – Ricardinho, Rață, Lopes – Nemec
REZERVE: Rîmniceanu, Al. Vlad, C. Costin, Achim, Al. Ilie, Tavares, Merloi, L. Fulop, I. Gheorghe
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Știrea inițială

Reclamă

Toni Petrea, suspendat la meciul FCSB – FC Voluntari

Toni Petrea a fost suspendat și nu va putea sta pe bancă la meciul FCSB – FC Voluntari, de luni seară. Antrenorul clubului din Berceni a primit 4 cartonașe galbene și va urmări din tribune partida de pe Arena Națională. Petrea nu știa de această regulă stabilită de LPF.

„Întâlnim un adversar care din punctul meu de vedere este surpriza plăcută a acestui campionat. Au obținut două victorii în play-off împotriva unor echipe puternice. Voluntari este o formație bine organizată, bună la fazele fixe, dar trebuie să intrăm și să câstigăm jocul.

A fost o săptămână grea după înfrângerea cu Craiova, la finalul unui meci bun al nostru. Am încercat să le ridic moralul jucătorilor și să îi fac să se gândească la următoarea partidă, pentru că mai sunt 7 meciuri până la final.

Zilele trecute am primit informația (n.r. – că este suspendat). Nu știam nici noi antrenorii că se mai păstrează cartonașele galbene. La jucători se anulează la finalul seoznului regulat, dar la antrenori nu, interesant.”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Recomandări
  • FCSB – FC Voluntari 4-0
  • Roș-albaștrii s-au apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și