Închide meniul

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Ianis Stoica, avertisment pentru coechipieri înainte de duelul de titlu cu CFR Cluj. „Dacă mergem să pierdem, mai bine nu mai mergem!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2022, 23:20

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Ianis Stoica, avertisment pentru coechipieri înainte de duelul de titlu cu CFR Cluj. „Dacă mergem să pierdem, mai bine nu mai mergem!

Ofertă ridicolă pentru Ianis Stoica

Hepta

FCSB – FC Voluntari 4-0. Echipa lui Toni Petrea a făcut show pe Arena Națională și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a deschis scorul încă din minutul 5. Darius Olaru a marcat de la bara a doua, după o centrare cu piciorul stâng a lui Octavian Popescu. Mingea a părut că îi era destinată lui Ivan Mamut, dar atacantul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema a dat pe lângă minge din șase metri.

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Ianis Stoica: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Ianis Stoica i-a avertizat pe coechipieri că FCSB e obligată să câștige pe terenul liderului CFR Cluj, ca să spere în continuare la titlu.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru rezultat. Mergem la CFR Cluj să câștigăm. Încercăm să ridicăm trofeul la final. Suntem la mâna noastră. Vom da totul la fiecare meci. În fotbal este posibil orice. Dacă mergem să pierdem, mai bine nu mai mergem. Am avut o mică secetă, sper să-mi ajut echipa. Așa s-a decis, când mă bagă antrenorul, atunci joc. Dacă așa a zis, așa a fost. Nu citesc nimic, îmi fac treaba pe teren și răspund acolo”, a spus Ianis Stoica, după meci.

S-a făcut 2-0 în minutul 26, după golul „perlei” Ianis Stoica. Jucătorul ofertat de Arsenal a marcat cu latul după un assist al lui Ovidiu Popescu, zis „Lampard de România”.

Reclamă

Ianis Stoica, primul gol după două luni

Pentru Ianis Stoica a fost primul gol după aproximativ două luni. Jucătorul de 19 ani nu mai marcase din derby-ul cu Dinamo, disputat pe 31 ianuarie, scor 3-0 pentru roș-albaștri.

Roș-albaștrii n-au mai forțat la fel de mult și în repriza a doua, dar finalul i-a aparținut lui Florin Tănase. Căpitanul lui FCSB a marcat în minutul 70 cu un șut din interiorul careului, după pasa lui Darius Olaru. Golgheterul roș-albaștrilor a făcut dubla cu aproximativ 10 minute înainte de final, cu o reluare simplă din fața porții.

S-a terminat 4-0 pentru FCSB, care visează din nou la titlu. Marele derby cu CFR Cluj se joacă duminică 20:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – FC Voluntari 4-0
  • Reacția lui Ianis Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 Palermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și