Închide meniul

Karim Benzema, marele favorit pentru Balonul de Aur! Cu cine se luptă pentru trofeu căpitanul lui Real Madrid. Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu prind top 20

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2022, 9:18

Reclamă
Karim Benzema, marele favorit pentru Balonul de Aur! Cu cine se luptă pentru trofeu căpitanul lui Real Madrid. Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu prind top 20

Karim Benzema este vedeta lui Real Madrid

Profimedia

Karim Benzema (34 ani) este marele favorit pentru Balonul de Aur din ediția 2021-2021. Superstarul lui Real Madrid se luptă pentru trofeu cu Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen. Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, deținătorul premiului, nu prind top 20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, France Football a anunțat că Balonul de Aur se va acorda doar pe baza performanțelor stagionare, nu pentru întregul an calendaristic.

Karim Benzema, marele favorit la Balonul de Aur 2021-2022

De la începutul sezonului, în 36 de meciuri în toate competiţiile, Benzema a marcat 37 de goluri şi a oferit 13 pase decisive. Este un record pentru el, depășind cele 32 de goluri pe care le-a semnat în 2011-2012.

Mai mult decât atât, a contribuit la 50 dintre cele 91 de reușite ale lui Real Madrid, în actuala stagiune. Numai Cristiano Ronalo a mai reușit să participe la 50 de goluri într-un singur sezon din secolul 21.

Benzema, care este la un pas să devină campion în Spania cu Real Madrid, se luptă cu Robert Lewandowski, care este aproape campion în Bundesliga cu Bayern. Cel mai probabil, Balonul de Aur va fi cucerit în funcție de performanțele celor doi din UEFA Champions League.

Reclamă

Cum arată top 5 pentru Balonul de Aur

Karim Benzema, elogiat de legendarul Jean Pierre Papin

Karim Benzema a fost elogiat de marele Jean Pierre Papin. Fostul câștigător al Balonului de Aur în anul 1991 crede că atacantul lui Real Madrid e principalul candidat la trofeu în 2022.

„Pentru mine, în prezent, Benzema este cel mai bun atacant din lume, cel mai bun număr nouă. A învăţat multe lucruri. Aşa e în fotbal, învăţăm. Dacă vrem să stăm cât mai mult, corpul trebuie să ne urmeze, iar Karim a înţeles bine asta. Ultimul vis pentru Karim este Balonul de Aur. Cred că astăzi este cu un pas înainte”, a spus Papin, citat de news.ro.

Karim Benzema a făcut încă un meci uriaş şi a dus-o pe Real Madrid la un pas de semifinalele UEFA Champions League, după Chelsea – Real Madrid 1-3. Atacantul de 34 de ani a reușit un hat-trick fabulos și a ajuns la două triple în precedentele două meciuri din UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui Vezi toate știrile
Citește și