Închide meniul

Karim Benzema, marele favorit pentru Balonul de Aur! Cu cine se luptă pentru trofeu căpitanul lui Real Madrid. Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu prind top 20

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2022, 9:18

Karim Benzema, marele favorit pentru Balonul de Aur! Cu cine se luptă pentru trofeu căpitanul lui Real Madrid. Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu prind top 20

Karim Benzema este vedeta lui Real Madrid

Profimedia

Karim Benzema (34 ani) este marele favorit pentru Balonul de Aur din ediția 2021-2021. Superstarul lui Real Madrid se luptă pentru trofeu cu Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen. Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, deținătorul premiului, nu prind top 20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, France Football a anunțat că Balonul de Aur se va acorda doar pe baza performanțelor stagionare, nu pentru întregul an calendaristic.

Karim Benzema, marele favorit la Balonul de Aur 2021-2022

De la începutul sezonului, în 36 de meciuri în toate competiţiile, Benzema a marcat 37 de goluri şi a oferit 13 pase decisive. Este un record pentru el, depășind cele 32 de goluri pe care le-a semnat în 2011-2012.

Mai mult decât atât, a contribuit la 50 dintre cele 91 de reușite ale lui Real Madrid, în actuala stagiune. Numai Cristiano Ronalo a mai reușit să participe la 50 de goluri într-un singur sezon din secolul 21.

Benzema, care este la un pas să devină campion în Spania cu Real Madrid, se luptă cu Robert Lewandowski, care este aproape campion în Bundesliga cu Bayern. Cel mai probabil, Balonul de Aur va fi cucerit în funcție de performanțele celor doi din UEFA Champions League.

Reclamă

Cum arată top 5 pentru Balonul de Aur

Karim Benzema, elogiat de legendarul Jean Pierre Papin

Karim Benzema a fost elogiat de marele Jean Pierre Papin. Fostul câștigător al Balonului de Aur în anul 1991 crede că atacantul lui Real Madrid e principalul candidat la trofeu în 2022.

„Pentru mine, în prezent, Benzema este cel mai bun atacant din lume, cel mai bun număr nouă. A învăţat multe lucruri. Aşa e în fotbal, învăţăm. Dacă vrem să stăm cât mai mult, corpul trebuie să ne urmeze, iar Karim a înţeles bine asta. Ultimul vis pentru Karim este Balonul de Aur. Cred că astăzi este cu un pas înainte”, a spus Papin, citat de news.ro.

Karim Benzema a făcut încă un meci uriaş şi a dus-o pe Real Madrid la un pas de semifinalele UEFA Champions League, după Chelsea – Real Madrid 1-3. Atacantul de 34 de ani a reușit un hat-trick fabulos și a ajuns la două triple în precedentele două meciuri din UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și