Închide meniul

Karim Benzema, elogiat de legendarul Jean Pierre Papin. „Cel mai bun atacant! Ultimul vis e Balonul de Aur!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2022, 14:24

Reclamă
Karim Benzema, elogiat de legendarul Jean Pierre Papin. „Cel mai bun atacant! Ultimul vis e Balonul de Aur!

Karim Benzema ar putea rata derby-ul dintre Atletic Madrid și Real Madrid

Karim Benzema, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimedia

Karim Benzema a fost elogiat de marele Jean Pierre Papin. Fostul câștigător al Balonului de Aur în anul 1991 crede că atacantul lui Real Madrid e principalul candidat la trofeu în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Pierre Papin îl consideră pe Karim Benzema cel mai bun atacant din fotbalul mondial la ora actuală.

Karim Benzema, elogiat de Jean Pierre Papin

„Pentru mine, în prezent, Benzema este cel mai bun atacant din lume, cel mai bun număr nouă. A învăţat multe lucruri. Aşa e în fotbal, învăţăm. Dacă vrem să stăm cât mai mult, corpul trebuie să ne urmeze, iar Karim a înţeles bine asta. Ultimul vis pentru Karim este Balonul de Aur. Cred că astăzi este cu un pas înainte”, a spus Papin, citat de news.ro.

Karim Benzema a făcut încă un meci uriaş şi a dus-o pe Real Madrid la un pas de semifinalele UEFA Champions League, după Chelsea – Real Madrid 1-3. Atacantul de 34 de ani a reușit un hat-trick fabulos și a ajuns la două triple în precedentele două meciuri din UEFA Champions League

De la începutul sezonului, în 36 de meciuri în toate competiţiile, Benzema a marcat 37 de goluri şi a oferit 13 pase decisive. Este un record pentru el, depășind cele 32 de goluri pe care le-a semnat în 2011-2012. Mai mult decât atât, a contribuit la 50 dintre cele 91 de reușite ale lui Real Madrid, în actuala stagiune. Numai Cristiano Ronalo a mai reușit să participe la 50 de goluri într-un singur sezon din secolul XXI.

Reclamă

Recent, France Football a anunțat că Balonul de Aur se va acorda doar pe baza performanțelor stagionare, nu pentru întregul an calendaristic.

Karim Benzema, „speriat” de Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti a încercat să ia presiunea de pe jucătorii săi în momentul în care autocarul echipei a ajuns la Stamford Bridge. Chiar Benzema, cel care avea să fie MVP-ul partidei, a fost luat în colimator de tehnicianul liderului din La Liga.

„Când ne-am dat jos din autocar i-am spus că nu va juca… pentru că nu îi găsesc acreditatea. Deja îi spusesem maseurului să se încălzească în locul lui. Din fericire, am găsit-o mai târziu„, a reacționat Ancelotti pentru Amazon Prime, citat de as.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și