Închide meniul

Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor, după ce a ajutat un refugiat ucrainean: „Câţi viteji sunt în spatele tastaturii”

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2022, 12:28

Reclamă
Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor, după ce a ajutat un refugiat ucrainean: „Câţi viteji sunt în spatele tastaturii

Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor

Hepta

Cătălin Moroşanu este stupefiat de reacţia românilor după ce a anunţat că l-a ajutat pe Misha, un refugiat ucrainean care i-a pictat pereţii Academiei de Arte Marţiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Moartea din Carpaţi” a încercat să facă pe impresarul lui Misha, dar mai mulţi români l-au criticat dur pe ucrainean la postarea lui Moroşanu şi i-au transmis să meargă înapoi la război.

Cătălin Moroşanu, supărat pe românii care l-au criticat pe ucraineanul Misha

„El a plecat din cauza războiului. L-am cunoscut prin niște prieteni comuni. I-am văzut un desen, la un moment dat, și am vorbit cu el să facă ceea ce mi-a și făcut la sală.

Normal că l-am plătit, omul e necăjit, ar fi culmea să fie altfel. Am încercat să fiu discret când a venit vorba de ajutorul pe care l-am dat și îl dau și acum celor din Ucraina. Dar am încercat să îl ajut, să îi găsesc clienți. El este și sculptor, lucrează și în bronz, e top omul!

Moroşanu: „Am fost, efectiv, șocat de câți viteji sunt în spatele tastaturii”

M-a dezamăgit însă reacția unor oameni, care spuneau că omul trebuia să rămână în Ucraina, să lupte. El este din Moldova, soția lui e din Ucraina, locuiau la Kiev. Nu pot să cred ce răspunsuri am primit de la oameni care, probabil, stăteau pe la masă, la restaurant, și vorbeau despre război… Păi să se ducă ei, să îi văd cât sunt de curajoși.

Reclamă

Am fost, efectiv, șocat de câți viteji sunt în spatele tastaturii. Nu le-am răspuns, mi-era teamă că nu aș face-o diplomat. Dar, zic eu, ar trebui să înțelegem că oamenii aceștia, refugiații, nu mai au nimic, nu mai au case, nu mai au serviciu. Ei, acum, au doar probleme, război și bombe care le pică în cap”, a spus Moroşanu, citat de fanatik.ro.

Visul lui Moroșanu, împlinit de un refugiat din Ucraina

Cătălin Moroșanu a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Fostul mare luptător a fost ajutat de un refugiat ucrainean să își vadă visul împlinit. Misha a pictat pereții academiei care poartă numele celui poreclit „Moartea din Carpați”.

„El este Misha, refugiat ucrainian care a fugit din calea razboiului, a reusit sa transpuna pe peretele academiei de arte martiale Catalin Morosanu visul meu! Un om extraordinar, un talent rar intalnit a facut o capodopera care va ramane in eternitate! Pentru cei care isi doresc sa lucreze cu el, am sa las numarului lui de telefon aici: +373 695 04 742.Va multumesc si va urez o seara cat mai frumoasa!„, a transmis Cătălin Moroșanu pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și