Închide meniul

Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor, după ce a ajutat un refugiat ucrainean: „Câţi viteji sunt în spatele tastaturii”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2022, 12:28

Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor, după ce a ajutat un refugiat ucrainean: „Câţi viteji sunt în spatele tastaturii

Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor

Hepta

Cătălin Moroşanu este stupefiat de reacţia românilor după ce a anunţat că l-a ajutat pe Misha, un refugiat ucrainean care i-a pictat pereţii Academiei de Arte Marţiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Moartea din Carpaţi” a încercat să facă pe impresarul lui Misha, dar mai mulţi români l-au criticat dur pe ucrainean la postarea lui Moroşanu şi i-au transmis să meargă înapoi la război.

Cătălin Moroşanu, supărat pe românii care l-au criticat pe ucraineanul Misha

„El a plecat din cauza războiului. L-am cunoscut prin niște prieteni comuni. I-am văzut un desen, la un moment dat, și am vorbit cu el să facă ceea ce mi-a și făcut la sală.

Normal că l-am plătit, omul e necăjit, ar fi culmea să fie altfel. Am încercat să fiu discret când a venit vorba de ajutorul pe care l-am dat și îl dau și acum celor din Ucraina. Dar am încercat să îl ajut, să îi găsesc clienți. El este și sculptor, lucrează și în bronz, e top omul!

Moroşanu: „Am fost, efectiv, șocat de câți viteji sunt în spatele tastaturii”

M-a dezamăgit însă reacția unor oameni, care spuneau că omul trebuia să rămână în Ucraina, să lupte. El este din Moldova, soția lui e din Ucraina, locuiau la Kiev. Nu pot să cred ce răspunsuri am primit de la oameni care, probabil, stăteau pe la masă, la restaurant, și vorbeau despre război… Păi să se ducă ei, să îi văd cât sunt de curajoși.

Reclamă

Am fost, efectiv, șocat de câți viteji sunt în spatele tastaturii. Nu le-am răspuns, mi-era teamă că nu aș face-o diplomat. Dar, zic eu, ar trebui să înțelegem că oamenii aceștia, refugiații, nu mai au nimic, nu mai au case, nu mai au serviciu. Ei, acum, au doar probleme, război și bombe care le pică în cap”, a spus Moroşanu, citat de fanatik.ro.

Visul lui Moroșanu, împlinit de un refugiat din Ucraina

Cătălin Moroșanu a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Fostul mare luptător a fost ajutat de un refugiat ucrainean să își vadă visul împlinit. Misha a pictat pereții academiei care poartă numele celui poreclit „Moartea din Carpați”.

„El este Misha, refugiat ucrainian care a fugit din calea razboiului, a reusit sa transpuna pe peretele academiei de arte martiale Catalin Morosanu visul meu! Un om extraordinar, un talent rar intalnit a facut o capodopera care va ramane in eternitate! Pentru cei care isi doresc sa lucreze cu el, am sa las numarului lui de telefon aici: +373 695 04 742.Va multumesc si va urez o seara cat mai frumoasa!„, a transmis Cătălin Moroșanu pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și