Închide meniul

Visul lui Cătălin Moroșanu, împlinit de un refugiat din Ucraina: „Misha este extraordinar, are un talent rar întâlnit”. Cum încearcă să îl ajute acum

Reclamă

Publicat: 8 aprilie 2022, 11:49

Visul lui Cătălin Moroșanu, împlinit de un refugiat din Ucraina: „Misha este extraordinar, are un talent rar întâlnit. Cum încearcă să îl ajute acum

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi

Cătălin Moroşanu / Instagram Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Fostul mare luptător a fost ajutat de un refugiat ucrainean să își vadă visul împlinit. Misha a pictat pereții academiei care poartă numele celui poreclit „Moartea din Carpați”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A făcut o capodoperă care va rămâne în eternitate„, a descris Moroșanu munca bărbatului fugit din calea războiului. Acum, starul din România își dorește să îi întoarcă ajutorul artistului.

Cătălin Moroșanu, încântat de munca depusă de un ucrainean

El este Misha, refugiat ucrainian care a fugit din calea razboiului, a reusit sa transpuna pe peretele academiei de arte martiale Catalin Morosanu visul meu! Un om extraordinar, un talent rar intalnit a facut o capodopera care va ramane in eternitate! Pentru cei care isi doresc sa lucreze cu el, am sa las numarului lui de telefon aici: +373 695 04 742.Va multumesc si va urez o seara cat mai frumoasa!„, a transmis Cătălin Moroșanu pe contul său de Facebook.

Fostul campion din kickboxing își dorește să se încheie cât mai repede războiul din Ucraina și este îngrijorat de efectele care se observă și în România.

Reclamă

Acest război e o dramă, dar din păcate ne va costa și pe noi, ca țară. Au crescut prețurile la combustibil, la cereale, vor crește prețurile și la noi, pe mine asta mă îngrijorează pe lângă drama umanitară din Ucraina„, a declarat, luna trecută, Cătălin Moroșanu pentru fanatik.ro.

Moroșanu, dezamăgit crunt de tânărul pe care l-a ajutat în trecut

Cătălin Moroșanu a tot avut motive de supărare în acest an. Sergiu Ciobotariu a ajuns din nou pe mâna polițiștilor. Tânărul care a fost ajutat cu o casă și cu bani de fostul luptător a făcut un scandal uriaș și a ajuns în arest. Polițiștii l-au reținut după ce ar fi lovit un bărbat.

„Călărețul” Sergiu ar fi făcut un scandal monstru. A avut conflict cu o persoană și și-a dorit să se răzbune. Sergiu Ciobotariu a fost însoțit de fratele său și de o altă persoană. Cu toții s-au dus, în curtea victimei, înarmați cu bâte și topoare. Cei trei l-au luat la bătaie pe bărbatul care era la el în curte. Se putea ajunge la o tragedie dacă vecinii acestuia, din zona Cicoarei, nu interveneau.

Reclamă 4 / 0/3

Sergiu Ciobotariu a inspirat o ţară întreagă atunci când s-a dus la soţia lui la spital călare pe un cal. Partenera sa de viaţă era însărcinată. Impresionat a fost şi fostul luptător, Cătălin Moroşanu, care l-a ajutat enorm pe acesta. A reuşit ca, timp de două săptămâni şi jumătate, să strângă o importantă sumă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă. Din păcate, acesta a decis să o vândă și l-a dezamăgit crunt pe Moroșanu.

L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu dup-aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu la AS.RO LIVE.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și