Închide meniul

Real Madrid – Chelsea | „Acesta nu e fotbal, este artă!” Nebunia reuşită de Luka Modric, la golul marcat de Rodrygo! Pasă de pe altă planetă a starului croat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2022, 23:55

Reclamă
Real Madrid – Chelsea | „Acesta nu e fotbal, este artă! Nebunia reuşită de Luka Modric, la golul marcat de Rodrygo! Pasă de pe altă planetă a starului croat

Luka Modric a reuşit o pasă de geniu în partida cu Chelsea

Profimedia

Gol fabulos marcat de Real Madrid. Luka Modric a inventat o pasă de pe altă planetă, cu exteriorul, iar Rodrygo a marcat în minutul 80, la două minute după ce a fost introdus pe teren de Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Modric a inventat o pasă de geniu în minutul 80 pentru Rodrygo, care a finalizat cu o execuţia din prima, din in teriorul careului. „Minunăţia” reuşită de Lucka Modric a fost la scorul de 3-0 pentru Chelsea. Pentru Rodrygo a fost al treilea gol marcat pentru Real Madrid în acest sezon. Toate reuşitele au fost în Champions League.

VIDEO AICI CU PASA DE GENIU A LUI LUKA MODRIC.

Real Madrid – Chelsea | Reacţie virală după pasa de geniu a lui Luka Modric

Celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a avut o reacţie virală după execuţia mijlocaşului croat. Acesta a fost meciul cu numărul 100 în UEFA Champions League şi a reuşit a 15-a pasă decisivă pentru Real Madrid în competiţia stelelor.

Reclamă

Assist-ul lui Luka Modric ar trebui expus la muzeu. Acesta nu este fotbal, este artă„, a reacţionat celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Gluma serii a fost făcută tot pe seama pasei de geniu a lui Luka Modric. „Poate da assist şi din sufrageria mea, în timp ce se uită la meci”, e una dintre cele mai tari glume.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și