Închide meniul

Real Madrid – Chelsea | „Acesta nu e fotbal, este artă!” Nebunia reuşită de Luka Modric, la golul marcat de Rodrygo! Pasă de pe altă planetă a starului croat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2022, 23:55

Reclamă
Real Madrid – Chelsea | „Acesta nu e fotbal, este artă! Nebunia reuşită de Luka Modric, la golul marcat de Rodrygo! Pasă de pe altă planetă a starului croat

Luka Modric a reuşit o pasă de geniu în partida cu Chelsea

Profimedia

Gol fabulos marcat de Real Madrid. Luka Modric a inventat o pasă de pe altă planetă, cu exteriorul, iar Rodrygo a marcat în minutul 80, la două minute după ce a fost introdus pe teren de Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Modric a inventat o pasă de geniu în minutul 80 pentru Rodrygo, care a finalizat cu o execuţia din prima, din in teriorul careului. „Minunăţia” reuşită de Lucka Modric a fost la scorul de 3-0 pentru Chelsea. Pentru Rodrygo a fost al treilea gol marcat pentru Real Madrid în acest sezon. Toate reuşitele au fost în Champions League.

VIDEO AICI CU PASA DE GENIU A LUI LUKA MODRIC.

Real Madrid – Chelsea | Reacţie virală după pasa de geniu a lui Luka Modric

Celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a avut o reacţie virală după execuţia mijlocaşului croat. Acesta a fost meciul cu numărul 100 în UEFA Champions League şi a reuşit a 15-a pasă decisivă pentru Real Madrid în competiţia stelelor.

Reclamă

Assist-ul lui Luka Modric ar trebui expus la muzeu. Acesta nu este fotbal, este artă„, a reacţionat celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Gluma serii a fost făcută tot pe seama pasei de geniu a lui Luka Modric. „Poate da assist şi din sufrageria mea, în timp ce se uită la meci”, e una dintre cele mai tari glume.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și