Închide meniul

Șoc mondial! Bayern Munchen – Villarreal 1-1. Unai Emery l-a scos din UEFA Champions League pe Robert Lewandowski! Real Madrid – Chelsea 2-3, după un meci de poveste! Karim Benzema a eliminat campioana Europei. Două echipe din Spania, în semifinalele Ligii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2022, 23:55

Șoc mondial! Bayern Munchen – Villarreal 1-1. Unai Emery l-a scos din UEFA Champions League pe Robert Lewandowski! Real Madrid – Chelsea 2-3, după un meci de poveste! Karim Benzema a eliminat campioana Europei. Două echipe din Spania, în semifinalele Ligii

Robert Lewandowski și Karim Benzema promit spectacol în UEFA Champions League

Colaj Profimedia

Real Madrid – Chelsea 2-3 și Bayern – Villarreal 1-1. Cele două formații din Spania sunt primele echipe calificate în semifinalele UEFA Champions League. Galacticii au trăit periculos în returul de pe Santigo Bernabeu, în timp ce „submarinul galben” a produs șocul competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid s-a văzut condusă cu 0-3 de Chelsea, dar madrilenii au fost salvați de golurile lui Rodrygo și Benzema. Villarreal a rezistat eroic presiunii celor de la Bayern și a dat lovitura decisivă pe contraatac, în minutul 88.

Update 00.05: Real Madrid – Chelsea 2-3! Karim Benzema a marcat în minutul 96 din prelungiri. E al patrulea gol al francezului din „dubla” cu Chelsea. Real Madrid e calificată în semifinale.

Update 23.40: Final de meci! Bayern – Villarreal 1-1! Bavarezii au fost eliminați din competiție. Echipa lui Unai Emery a avut un singur șut pe spațiul porții adverse, iar acela a fost golul decisiv al lui Samuel Samuel Chukwueze.

Reclamă


Update 23.40: Bayern – Villarreal 1-1! GOOOL Samuel Chukwueze a marcat pe contraatac în minutul 88, iar Villarreal e calificată în semifinale la acest scor. VEZI VIDEO AICI

Update 23.35: Real Madrid – Chelsea 1-3! GOOOL Rodrygo! Jucătorul brazilian a marcat după o pasă senzațională cu exteriorul a lui Luka Modric. Vom avea prelungiri.

Update 23.30: Real Madrid – Chelsea 0-3. GOOOOL Timo Werner! Germanul a marcat al treilea gol al londonezilor, iar Chelsea e calificată la acest scor.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.20: Momente tensionate la Real Madrid – Chelsea! Marcos Alonso a reușit să marcheze, dar reușita a fost anulată pentru un henț, după verificarea VAR.

Update 23.15: Bayern – Villarreal 1-0! Robert Lewandowski a deschis scorul la Munchen, iar în acest moment se merge în prelungiri.

Update 23.00: Real Madrid – Chelsea 0-2. GOOOL Chelsea! Antonio Rudiger a marcat după un corner, iar în acest moment, meciul merge în prelungiri.

Update 22.15: Real Madrid – Chelsea 0-1. Mason Mount a marcat cu un șut de la marginea careului care s-a oprit în plasa laterală a porții apărate de Courtois.

Update 22.00: Real Madrid și Chelsea și-au anunțat echipele de start pentru meciul din această seară.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Fernandez, Alaba, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Valverde, Benzema, Vinicius Jr.
Antrenor: Carlo Ancelotti

Chelsea: Mendy – James, Silva, Rudiger, Alonso – Kante, Loftus-Cheek, Kovacic – Mount, Havertz, Werner
Antrenor: Thomas Tuchel

Reclamă

Update 22.00: Bayern și Villarreal și-au anunțat echipele de start pentru meciul din această seară.

Bayern: Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez – Sane, Kimmich, Goretzka, Coman – Musiala, Muller – Lewandowski
Antrenor: Julian Nagelsmann

Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Parejo, Capoue, Coquelin – Moreno, Danjuma, Lo Celso
Antrenor: Unai Emery

Știrea inițială

Robert Lewandowski&co caută revanșa în Bayern – Villarreal

Julian Nagelsmann este extrem de optimist înaintea returului cu Villarreal, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Bayern Munchen a pierdut prima manşă din sferturile de finală a Ligii Campionilor la Villarreal, scor 0-1, însă antrenorul campioanei Germaniei nu ia în calcul o eliminare.

Julian Nagelsmann le-a transmis spaniolii că îi „va pedepsi” pentru că i-a „lăsat în viaţă”.

Am făcut multe greşeli în tur. Dar şi ei au făcut una: ne-au lăsat în viaţă. Şi trebuie să-i pedepsim pentru asta”, a spus antrenorul celor de la Bayern Munchen, conform news.ro.

Şi căpitanul Manuel Neuer a vorbit despre „voinţa” celor de la Bayern. „Avem caracter în această echipă, multă mândrie„ iar când am pierdut prima manşă, nu ar trebui să glumiţi cu noi. În tur am fost şi mai nemulţumiţi de performanţa noastră decât de rezultat. Cea mai bună veste este că am pierdut doar cu 0-1”, a afirmat el.

Real Madrid – Chelsea, capul de afiș al serii! Karim Benzema promite spectacol în UEFA Champions League

Karim Benzema a făcut încă un meci uriaş şi a dus-o pe Real Madrid la un pas de semifinalele UEFA Champions League, după Chelsea – Real Madrid 1-3. Atacantul de 34 de ani a reușit un hat-trick fabulos și a ajuns la două triple în precedentele două meciuri din UEFA Champions League.

Astfel, Benzema este marele favorit pentru Balonul de Aur din ediția 2021-2021. Superstarul lui Real Madrid se luptă pentru trofeu cu Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen. Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, deținătorul premiului, nu prind top 20.

De la începutul sezonului, în 36 de meciuri în toate competiţiile, Benzema a marcat 37 de goluri şi a oferit 13 pase decisive. Este un record pentru el, depășind cele 32 de goluri pe care le-a semnat în 2011-2012.

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și