Închide meniul

Real Madrid – Chelsea | Momente tensionate pe Santiago Bernabeu! Golul lui Marcos Alonso a fost anulat după verificarea VAR

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2022, 23:45

Reclamă
Real Madrid – Chelsea | Momente tensionate pe Santiago Bernabeu! Golul lui Marcos Alonso a fost anulat după verificarea VAR

Marcos Alonso a avut un gol anulat în Real Madrid - Chelsea

Profimedia

Real Madrid a fost condusă cu 0-1 la pauză de Chelsea, după golul lui Mason Moutn, și a avut un început de coșmar în partea secundă. Antonio Rudiger a egalat situația la general, iar Marcos Alonso a înscris al treilea gol al lui Chelsea, care s-ar fi putut dovedi decisiv în economia calificării. Reușita a fost însă anulată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Chelsea | Gol anulat al lui Marcos Alonso

Alonso a marcat după un șut violent cu piciorul drept din interiorul careului, la colțul lung, care s-a oprit aproape de vinclul porții lui Courtois. Înainte să șuteze la poartă, balonul a sărit în mâna fundașului lui Chelsea.

VIDEO AICI CU FAZA DE LA GOLUL LUI MARCOS ALONSO

Deși inițial arbitrul a arătat centrul terenului, iar jucătorii lui Chelsea au izbucnit de bucurie, faza s-a verificat la VAR. Arbitrii din camera video au anulat reușita lui Alonso.

Jurnalistul Isaac Fouto, de la GOAL.com, susține că decizia de a anula golul lui Alonso a fost cea corectă.

Reclamă
Reclamă 4

Golul lui Alonso ar fi dus scorul la 3-0 pentru Chelsea, scor de calificare pentru campioana Europei. În tur, Real Madrid a câștigat cu 3-1 la Londra.

Real Madrid – Chelsea | Repriză de coșmar pentru galactici

Real Madrid nu a existat în atac în prima repriză a meciului cu Chelsea. Galacticii nu au avut niciun șut pe spațiul porții lui Edouard Mendy. Din sezonul 2003-2004 nu s-a mai întâmplat ca Real Madrid să nu trimită niciun șut pe spațiul porții într-un meci de UEFA Champions League.

Reclamă

De la ultima contraperformanță, Real Madrid a câștigat patru trofee UEFA Champions League, în 2014, 2016, 2017 și 2018.

Statistica e cu atât mai rea pentru Real Madrid încât îl are în teren pe super-golgheterul Karim Benzema, care traversează cel mai bun sezon al carierei.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:02

Răzvan Burleanu a fost în vestiarul naţionalei după Belgia – România 2-0! Ce le-a transmis preşedintele FRF tricolorilor

15:00

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei este în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

14:24

Ronaldo Deaconu a semnat! Mijlocaşul român rămâne în Liga 1, după despărţirea de Farul Constanţa

14:23

Gigi Becali, atac devastator la Edi Iordănescu! Decizia care l-a enervat pe patronul FCSB: „Nu se fac mizerii din astea”

14:07

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Florinel Coman e ca şi făcut: „Le-am trimis contul să bage banii”

13:49

Nici De Bruyne, nici Lukaku! Cine e jucătorul Belgiei care l-a lăsat mască pe Gigi Becali: „Face 400 de milioane”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și