Închide meniul

Real Madrid – Chelsea | Repriză de coșmar pentru galactici! Echipa lui Carlo Ancelotti nu a șutat pe spațiul porții

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2022, 23:19

Reclamă
Real Madrid – Chelsea | Repriză de coșmar pentru galactici! Echipa lui Carlo Ancelotti nu a șutat pe spațiul porții

Carlo Ancelotti e antrenorul lui Real Madrid

Profimedia

Real Madrid – Chelsea e capul de afiș al serii în primele meciuri din returul sferturilor UEFA Champions League. Echipa lui Carlo Ancelotti a avut o primă repriză de coșmar pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid nu a existat în atac în prima repriză a meciului cu Chelsea. Galacticii nu au avut niciun șut pe spațiul porții lui Edouard Mendy.

Real Madrid – Chelsea | Repriză de coșmar pentru galactici

Din sezonul 2003-2004 nu s-a mai întâmplat ca Real Madrid să nu trimită niciun șut pe spațiul porții într-un meci de UEFA Champions League.

De la ultima contraperformanță, Real Madrid a câștigat patru trofee UEFA Champions League, în 2014, 2016, 2017 și 2018.

Reclamă

Statistica e cu atât mai rea pentru Real Madrid încât îl are în teren pe super-golgheterul Karim Benzema, care traversează cel mai bun sezon al carierei.

Mason Mount, performanță uriașă împotriva lui Real Madrid

Mason Mount a deschis scorul în minutul 15 pe Santiago Bernabeu, primul meci jucat de Chelsea în istorie pe stadionul celor de la Real Madrid. Anul trecut, în semifinalele Ligii Campionilor, Real Madrid a disputat partida de acasă pe stadionul „Alfredo di Stefano”, în condiţiile în care lucrările de pe Santiago Bernabeu nu erau finalizate.

Reclamă 4 / 0/3

Chelsea nu se luptă doar să întoarcă rezultatul din tur. Benzema a reuşit un hat-trick pe Stanford Bridge, iar Real s-a impus cu 3-1. Dacă va câştiga, actuala campioană a Europei poate deveni prima echipă engleză care câştigă un meci pe Santiago Bernabeu, în UEFA Champions League.

Mount are parte de un sezon excelent la Chelsea. În cele 45 de meciuri jucate în toate competiţiile, Mount a reuşit să înscrie de 11 ori. Mai mult, acesta este primul gol marcat de Mason Mount în UEFA Champions League după cel marcat în semifinalele sezonului trecut, chiar împotriva celor de la Real Madrid

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și