Închide meniul

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Reacția lui Karim Benzema, după ce și-a „propulsat” echipa în semifinalele UEFA Champions League! Starul francez, în forma carierei

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 9:40

Reclamă
Real Madrid – Chelsea 2-3 | Reacția lui Karim Benzema, după ce și-a „propulsat echipa în semifinalele UEFA Champions League! Starul francez, în forma carierei

Karim Benzema este starul lui Real Madrid

Karim Benzema este starul lui Real Madrid / Profimedia

Karim Benzema a demonstrat încă o dată că este cel mai în formă jucător din lumea fotbalului, la ora actuală. Starul francez a calificat Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League, după o dublă spectaculoasă cu Chelsea. Benzema a reușit un hat-trick pe Stamford Bridge, apoi a marcat golul decisiv în extra-time, pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema continuă să facă furori în tricoul lui Real Madrid. Atacantul francez a „propulsat” Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League, după o dublă manșă dramatică împotriva lui Chelsea.

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Mesajul lui Karim Benzema, după ce și-a calificat echipa în semifinalele UEFA Champions League

Aflat într-o formă de vis, Benzema a înscris golul calificării în minutul 96 al returului de pe Santiago Bernabeu, iar „galacticii” s-au impus cu 5-4 la general. A fost cel de-al 12-lea gol marcat de internaționalul de 34 de ani în actualul sezon de UEFA Champions League.

„O nouă calificare acasă, mulțumesc Madrid! Ne vedem în semifinale”, a fost mesajul lui Karim Benzema, după meciul cu Chelsea.

Reclamă

 

Karim Benzema, o nouă demonstrație de fotbal! Cifrele fabuloase ale starului lui Real Madrid

38 de goluri în 38 de meciuri a marcat Karim Benzema în toate competițiile din stagiunea curentă. În plus, starul francez a oferit și 13 assist-uri.

Benzema se află în cel mai bun moment al carierei și este considerat principalul favorit să câștige Balonul de Aur. Inclusiv legendarul Ronaldo a spus că grandiosul trofeu ar trebui să-i fie oferit atacantului francez.

Reclamă 4 / 0/3

„În Champions League, Real Madrid este favorită. Nu sunt într-o formă foarte bună, dar sunt în simbioză cu această competiție, iar apoi îl au pe bancă pe Ancelotti, care este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Benzema? Merită Balonul de Aur, o spun de ani de zile și lumea m-a criticat… El merită să câștige, e un mare atacant!”, a spus Ronaldo Nazario, potrivit Sky Sports Italia.

Reacția lui Carlo Ancelotti, după calificarea lui Real în semifinalele UEFA Champions League

Carlo Ancelotti a ajuns în semifinalele competiţiei stelelor pentru a opta oară. Niciun alt manager nu a ajuns de mai multe ori în această fază a Champions League. Mourinho şi Guardiola au opt prezenţe în penultimul act.

Am suferit mult. Cred că nu am fost foarte dornici să marcăm pentru că nu aveam nevoie. Am meritat ce s-a întâmplat. La 0-3 ne-am eliberat şi s-a văzut magia acestui stadion, magia acestui club.

S-a spus că cluburile din Spania sunt inferioare celor din Anglia şi iată că două echipe din La Liga sunt în semifinalele Champions League„, a declarat Carlo Ancelotti după Real Madrid – Chelsea 2-3.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și