Închide meniul

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Reacția lui Karim Benzema, după ce și-a „propulsat” echipa în semifinalele UEFA Champions League! Starul francez, în forma carierei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 9:40

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Reacția lui Karim Benzema, după ce și-a „propulsat echipa în semifinalele UEFA Champions League! Starul francez, în forma carierei

Karim Benzema este starul lui Real Madrid

Karim Benzema este starul lui Real Madrid / Profimedia

Karim Benzema a demonstrat încă o dată că este cel mai în formă jucător din lumea fotbalului, la ora actuală. Starul francez a calificat Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League, după o dublă spectaculoasă cu Chelsea. Benzema a reușit un hat-trick pe Stamford Bridge, apoi a marcat golul decisiv în extra-time, pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema continuă să facă furori în tricoul lui Real Madrid. Atacantul francez a „propulsat” Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League, după o dublă manșă dramatică împotriva lui Chelsea.

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Mesajul lui Karim Benzema, după ce și-a calificat echipa în semifinalele UEFA Champions League

Aflat într-o formă de vis, Benzema a înscris golul calificării în minutul 96 al returului de pe Santiago Bernabeu, iar „galacticii” s-au impus cu 5-4 la general. A fost cel de-al 12-lea gol marcat de internaționalul de 34 de ani în actualul sezon de UEFA Champions League.

„O nouă calificare acasă, mulțumesc Madrid! Ne vedem în semifinale”, a fost mesajul lui Karim Benzema, după meciul cu Chelsea.

Reclamă

 

Karim Benzema, o nouă demonstrație de fotbal! Cifrele fabuloase ale starului lui Real Madrid

38 de goluri în 38 de meciuri a marcat Karim Benzema în toate competițiile din stagiunea curentă. În plus, starul francez a oferit și 13 assist-uri.

Benzema se află în cel mai bun moment al carierei și este considerat principalul favorit să câștige Balonul de Aur. Inclusiv legendarul Ronaldo a spus că grandiosul trofeu ar trebui să-i fie oferit atacantului francez.

Reclamă 4 / 0/3

„În Champions League, Real Madrid este favorită. Nu sunt într-o formă foarte bună, dar sunt în simbioză cu această competiție, iar apoi îl au pe bancă pe Ancelotti, care este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Benzema? Merită Balonul de Aur, o spun de ani de zile și lumea m-a criticat… El merită să câștige, e un mare atacant!”, a spus Ronaldo Nazario, potrivit Sky Sports Italia.

Reacția lui Carlo Ancelotti, după calificarea lui Real în semifinalele UEFA Champions League

Carlo Ancelotti a ajuns în semifinalele competiţiei stelelor pentru a opta oară. Niciun alt manager nu a ajuns de mai multe ori în această fază a Champions League. Mourinho şi Guardiola au opt prezenţe în penultimul act.

Am suferit mult. Cred că nu am fost foarte dornici să marcăm pentru că nu aveam nevoie. Am meritat ce s-a întâmplat. La 0-3 ne-am eliberat şi s-a văzut magia acestui stadion, magia acestui club.

S-a spus că cluburile din Spania sunt inferioare celor din Anglia şi iată că două echipe din La Liga sunt în semifinalele Champions League„, a declarat Carlo Ancelotti după Real Madrid – Chelsea 2-3.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și