Închide meniul

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Starurile lui Ancelotti, în semifinalele Champions League după un meci epic: „S-a văzut magia acestui club”! Karim Benzema este URIAŞ. Marca: „Madridul este nemuritor!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2022, 1:07

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Starurile lui Ancelotti, în semifinalele Champions League după un meci epic: „S-a văzut magia acestui club! Karim Benzema este URIAŞ. Marca: „Madridul este nemuritor!

Karim Benzema a ajutat-o pe Real Madrid să se califice în semifinalele Champions League

Profimediaimages

Real Madrid – Chelsea 2-3. A fost o nebunie de meci pe Santiago Bernabeu, în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Jucătorii lui Carlo Ancelotti au fost conduşi cu 3-0 acasă, dar au reuşit o „remontada” miraculoasă. Rodrygo a marcat în minutul 80, imediat după ce a intrat, iar Karim Benzema a dat lovitura în prima repriză de prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul francez a înscris în minutul 96, din centrarea lui Vinicius, şi a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor. A fost pentru a 10-a oară în ultimele 12 sezoane când „galacticii” ajung în penultimul act al celei mai importante competiţii de pe continent. A fost eliminată chiar deţinătoarea trofeului, Chelsea.

Karim Benzema, salvator în Real Madrid – Chelsea 2-3

Atacantul de 34 de ani a devenit primul francez care înscrie 12 goluri într-o singură campanie a Champions League. Continuă cursa pentru titlul de golgheter şi poate profita de faptul că Bayern este OUT din Ligă. Robert Lewandowski a marcat pentru a 13-a oară, împotriva lui Villarreal, dar nu îşi mai poate îmbunătăţi cifrele.

Jurnaliştii de la Marca au avut o reacţie virală după performanţa obţinută de Real. „Madridul este nemuritor„, au titrat spaniolii.

Reclamă
Real Madrid, în semifinalele Champions League

Carlo Ancelotti a ajuns în semifinalele competiţiei stelelor pentru a opta oară. Niciun alt manager nu a ajuns de mai multe ori în această fază a Champions League. Mourinho şi Guardiola au opt prezenţe în penultimul act.

Am suferit mult. Cred că nu am fost foarte dornici să marcăm pentru că nu aveam nevoie. Am meritat ce s-a întâmplat. La 0-3 ne-am eliberat şi s-a văzut magia acestui stadion, magia acestui club.

S-a spus că cluburile din Spania sunt inferioare celor din Anglia şi iată că două echipe din La Liga sunt în semifinalele Champions League„, a declarat Carlo Ancelotti după Real Madrid – Chelsea 2-3.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid se poate lupta chiar cu Manchester City pentru un loc în finală. „Cetăţenii” lui Guardiola au câştigat manşa tur a sferturilor cu 1-0 şi sunt mari favoriţi la a obţine calificarea. Pe cealaltă parte a tabloului îşi aşteaptă adversara Villarreal. Liverpool este cu un pas în semifinale după ce a câştigat cu 3-1 în turul cu Benfica.

Karim Benzema e uriaş! I-a dat patru goluri campioanei Europei

Karim Benzema a făcut show în Real Madrid – Chelsea 2-3. A marcat al patrulea gol în dubla uluitoare cu Chelsea. Starul francez a marcat golul 2 al Realului în meciul disputat pe Santiago Bernabeu, în prima repriză de prelungiri.

În minutul 80, Chelsea conducea cu 3-0 pe Santiago Bernabeu şi era calificată. Pasa „uluitoare” a lui Luka Modric pentru Rodrygo a trimis meciul în prelungiri. În minutul 96, Karim Benzema a marcat din centrarea perfectă a lui Vinicius. Acesta a fost golul cu numărul 4 pentru Benzema în „dubla” cu Chelsea.

Benzena are niste cifre uluitoare pentru Real Madrid în acest sezon. Starul francez a marcat 38 de goluri în cele 38 de partide jucate. Benzema a marcat numai puţin de 12 goluri în acest sezon al UEFA Champions League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și