Închide meniul

Vladimir Klitschko a dezvăluit cel mai mare avantaj al lui Vladimir Putin: „Îi otrăvește! Al Treilea Război Mondial e deja aici!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2022, 12:46

Vladimir Klitschko a dezvăluit cel mai mare avantaj al lui Vladimir Putin: „Îi otrăvește! Al Treilea Război Mondial e deja aici!

Vladimir Klitschko, avertisment pentru militarii ucraineni

Profimedia Images

Vladimir Klitschko a avut un nou mesaj cu puternic impact în presa din Ucraina, în mijlocul războiului declanșat de Rusia la ordinul lui Vladimir Putin. Fostul campion mondial din box anunță cu părere de rău că „acesta este începutul celui de-Al Treilea Război Mondial”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko continuă să lupte, alături de fratele său, Vitali Klitschko, împotriva Rusiei. Vladimir, fratele primarului din Kiev, a făcut un nou apel disperat cu privire la bombardamentele declanșate de Vladimir Putin în Ucraina.

Vladimir Klitschko, anunț tulburător din mijlocul bombardamentelor din Ucraina: „Al Treilea Război Mondial este aici”

Fostul mare boxer se teme că acesta ar putea fi începutul celui de-Al Treilea Război Mondial. Vladimir Klitschko a condamnat grav încă o dată acțiunile teribile inițiate de președintele Rusiei și a spus că poporul ucrainean va continua să lupte împotriva armatei lui Putin, indiferent de situație. El speră ca și celelalte țări să fie în continuare alături de Ucraina în aceste momente teribile.

„Cred că Rusia lui Putin și-a arătat adevărata față, iar întreaga lume a văzut-o. Încă nu pot să înțeleg toate acele negocieri cu Putin de dinaintea războiului. Toate avertismentele de dinaintea războiului nu l-au împiecat să facă tot ce a făcut – crime de război și genocid.

Propaganda cum că ar exista nazism în Ucraina și că are loc o denazificare reprezintă o minciună absolută. Din păcate, această propagandă otrăvește mințile oamenilor din Rusia. Acei soldați vin în Ucraina crezând, probabil, că suntem naziști. Dar noi avem un președinte cu rădăcini evreiești. Ceea ce Rusia a făcut în Ucraina este același lucru făcut de naziști sub comanda lui Hitler, sau chiar mai rău.

Reclamă

Luptăm, întreaga lume va lupta. Dacă vorbim despre Al Treilea Război Mondial, atunci, de fapt, acesta este aici. Acesta este doar începutul. Totul a ajuns mult prea departe.”, a spus Vladimir Klitschko, citat de sport.ua.

Fratele lui Vitali Klitschko și Alex Dolgopolov, mesaje sfâşietoare după ce ruşii au bombardat gara din Kramatorsk

Vladimir Klitschko cere ajutorul Europei pentru a câștiga războiul pe care Rusia lui Vladimir Putin l-a început în Ucraina. Fratele primarului din Kiev face un anunț clar pentru țările europene: ucrainenii au nevoie de armament, nu de oameni.

”Pentru a opri armata Rusiei, Europa trebuie să intervină cu interdicții pentru petrol și gaz. Avem nevoie de armament. Nu avem nevoie de o altă armată pe terenul Ucrainei, ne descurcăm noi. Rezistența ucrainenilor este enormă. Dorința de a învinge armata rusă este enormă. Putem învinge, dar numai cu ajutorul țărilor din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Mii de oameni așteptau să plece din acea gară din Kramatorsk și chiar acolo armata Rusiei a detonat o rachetă. Este o execuție precisă a cetățenilor Ucrainei”, a spus Vladimir Klitschko, citat de Bild.

Rușii au bombardat gara din Kramatorsk, iar zeci de persoane au fost ucise. Alex Dolgopolov (33 de ani), fostul jucător de tenis ucrainean, a postat un mesaj sfâşietor în mediul online, după ce a aflat teribila veste.

„Barbarii ruși au lovit gara Kramatorsk, plină cu mii de civili care încercau să evacueze zona. Da, ei știau că avea loc o evacuare în zonele respective și, ca întotdeauna, au atacat civilii.”, a scris Alex Dolgopolov, pe contul de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și