Închide meniul

Vladimir Klitschko a dezvăluit cel mai mare avantaj al lui Vladimir Putin: „Îi otrăvește! Al Treilea Război Mondial e deja aici!”

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2022, 12:46

Vladimir Klitschko a dezvăluit cel mai mare avantaj al lui Vladimir Putin: „Îi otrăvește! Al Treilea Război Mondial e deja aici!

Vladimir Klitschko, avertisment pentru militarii ucraineni

Profimedia Images

  • Anunțul lui Vladimir Klitschko din mijlocul bombardamentelor din Ucraina
  • „Propaganda otrăvește mințile oamenilor din Rusia!”

Vladimir Klitschko a avut un nou mesaj cu puternic impact în presa din Ucraina, în mijlocul războiului declanșat de Rusia la ordinul lui Vladimir Putin. Fostul campion mondial din box anunță cu părere de rău că „acesta este începutul celui de-Al Treilea Război Mondial”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko continuă să lupte, alături de fratele său, Vitali Klitschko, împotriva Rusiei. Vladimir, fratele primarului din Kiev, a făcut un nou apel disperat cu privire la bombardamentele declanșate de Vladimir Putin în Ucraina.

Vladimir Klitschko, anunț tulburător din mijlocul bombardamentelor din Ucraina: „Al Treilea Război Mondial este aici”

Fostul mare boxer se teme că acesta ar putea fi începutul celui de-Al Treilea Război Mondial. Vladimir Klitschko a condamnat grav încă o dată acțiunile teribile inițiate de președintele Rusiei și a spus că poporul ucrainean va continua să lupte împotriva armatei lui Putin, indiferent de situație. El speră ca și celelalte țări să fie în continuare alături de Ucraina în aceste momente teribile.

Reclamă

„Cred că Rusia lui Putin și-a arătat adevărata față, iar întreaga lume a văzut-o. Încă nu pot să înțeleg toate acele negocieri cu Putin de dinaintea războiului. Toate avertismentele de dinaintea războiului nu l-au împiecat să facă tot ce a făcut – crime de război și genocid.

Propaganda cum că ar exista nazism în Ucraina și că are loc o denazificare reprezintă o minciună absolută. Din păcate, această propagandă otrăvește mințile oamenilor din Rusia. Acei soldați vin în Ucraina crezând, probabil, că suntem naziști. Dar noi avem un președinte cu rădăcini evreiești. Ceea ce Rusia a făcut în Ucraina este același lucru făcut de naziști sub comanda lui Hitler, sau chiar mai rău.

Reclamă

Luptăm, întreaga lume va lupta. Dacă vorbim despre Al Treilea Război Mondial, atunci, de fapt, acesta este aici. Acesta este doar începutul. Totul a ajuns mult prea departe.”, a spus Vladimir Klitschko, citat de sport.ua.

Fratele lui Vitali Klitschko și Alex Dolgopolov, mesaje sfâşietoare după ce ruşii au bombardat gara din Kramatorsk

Vladimir Klitschko cere ajutorul Europei pentru a câștiga războiul pe care Rusia lui Vladimir Putin l-a început în Ucraina. Fratele primarului din Kiev face un anunț clar pentru țările europene: ucrainenii au nevoie de armament, nu de oameni.

”Pentru a opri armata Rusiei, Europa trebuie să intervină cu interdicții pentru petrol și gaz. Avem nevoie de armament. Nu avem nevoie de o altă armată pe terenul Ucrainei, ne descurcăm noi. Rezistența ucrainenilor este enormă. Dorința de a învinge armata rusă este enormă. Putem învinge, dar numai cu ajutorul țărilor din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Mii de oameni așteptau să plece din acea gară din Kramatorsk și chiar acolo armata Rusiei a detonat o rachetă. Este o execuție precisă a cetățenilor Ucrainei”, a spus Vladimir Klitschko, citat de Bild.

Rușii au bombardat gara din Kramatorsk, iar zeci de persoane au fost ucise. Alex Dolgopolov (33 de ani), fostul jucător de tenis ucrainean, a postat un mesaj sfâşietor în mediul online, după ce a aflat teribila veste.

„Barbarii ruși au lovit gara Kramatorsk, plină cu mii de civili care încercau să evacueze zona. Da, ei știau că avea loc o evacuare în zonele respective și, ca întotdeauna, au atacat civilii.”, a scris Alex Dolgopolov, pe contul de Twitter.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024