Închide meniul
VIDEO

Scandal monstru în Atletico Madrid – Manchester City 0-0! Felipe, eliminat după un gest golănesc. Stefan Savic, reacţie scandaloasă: l-a tras de păr pe Jack Grealish + Poliția a intervenit pe tunelul de la vestiare

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2022, 0:16 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 2:53

Reclamă
Scandal monstru în Atletico Madrid – Manchester City 0-0! Felipe, eliminat după un gest golănesc. Stefan Savic, reacţie scandaloasă: l-a tras de păr pe Jack Grealish + Poliția a intervenit pe tunelul de la vestiare

Scandal monstru la Atletico Madrid - Manchester City 0-0

Profimedia

A fost nebunie totală în Atletico Madrid – Manchester City 0-0. Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat după victoria la limită din tur, 1-0. Finalul de pe Wanda Metropolitano a fost unul „exploziv”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Scandalul uriaș a continuat și după finalul partidei. Jucătorii celor două formații au fost la un pas de bătaie. Savic și Vrsaljko au fost cu greu potoliți să nu se bată cu Grealish și Walker pe tunelul de la vestiare. A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca situație să nu degenereze.

Video AICI cu scandalul de la vestiare

Haosul a început în minutul 89, când Felipe a fost eliminat direct din cauza unui gest golănesc asupra lui Phil Foden. Brazilianul a intrat printr-o alunecare, dar apoi l-a lovit intenționat peste picioare pe mijlocaşul englez.

VEZI AICI VIDEO CU SCANDALUL MONSTRU

Reclamă

Nebunie totală în Atletico Madrid – Manchester City 0-0

Nervii jucătorilor au cedat după ce Stefan Savic s-a repezit să îl ridice pe Foden de jos pentru a continua jocul. Situaţia s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost implicaţi jucătorii ambelor echipe.

Savic a fost din nou protagonistul unui moment scandalos: l-a tras de păr pe Jack Grealish, care a intervenit în scandal pentru a calma spiritele. De remarcat este că fundaşul lui Atletico Madrid nu a comis niciun fault în cele două meciuri cu Manchester City, potrivit statisticienilor de la Opta.

Reclamă 4 / 0/3

S-au jucat 12 minute de prelungiri, la finalul cărora Manchester City a obţinut calificarea în semifinalele UEFA Champions League. Pep Guardiola a obţinut biletele pentru penultimul act al competiţiei sub aplauzele ironice ale lui Diego Simeone şi ale elevilor săi.

Scandalul a continuat şi la vestiare, unde jucătorii s-au înjurat şi au fost la un pas de bătaie.

Gundogan, ocazie uriaşă în Atletico Madrid – Manchester City

Manchester City a ratat o ocazie uriaşă în prima repriză a returului cu Atletico Madrid. Ilkay Gundogan a fost aproape de a deschide scorul în prima repriză a partidei de pe Wanda Metropolitano.

Atletico Madrid a pierdut meciul tur cu Manchester City, scor 0-1, după un meci în care a avut o prestaţie ultradefensivă. Chiar dacă trebuia să atace în retur, cea mai mare ocazie a primei reprize a avut-o tot echipa lui Pep Guardiola. În minutul 30, Foden i-a pasat în careu lui Gundogan, care a tras in bară. Mingea a revenit la mijlocaşul turc, însă lovitura de cap a acestuia a fost blocată de Felipe.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și