Închide meniul
VIDEO

Scandal monstru în Atletico Madrid – Manchester City 0-0! Felipe, eliminat după un gest golănesc. Stefan Savic, reacţie scandaloasă: l-a tras de păr pe Jack Grealish + Poliția a intervenit pe tunelul de la vestiare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2022, 0:16 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 2:53

Scandal monstru în Atletico Madrid – Manchester City 0-0! Felipe, eliminat după un gest golănesc. Stefan Savic, reacţie scandaloasă: l-a tras de păr pe Jack Grealish + Poliția a intervenit pe tunelul de la vestiare

Scandal monstru la Atletico Madrid - Manchester City 0-0

Profimedia

A fost nebunie totală în Atletico Madrid – Manchester City 0-0. Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat după victoria la limită din tur, 1-0. Finalul de pe Wanda Metropolitano a fost unul „exploziv”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Scandalul uriaș a continuat și după finalul partidei. Jucătorii celor două formații au fost la un pas de bătaie. Savic și Vrsaljko au fost cu greu potoliți să nu se bată cu Grealish și Walker pe tunelul de la vestiare. A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca situație să nu degenereze.

Video AICI cu scandalul de la vestiare

Haosul a început în minutul 89, când Felipe a fost eliminat direct din cauza unui gest golănesc asupra lui Phil Foden. Brazilianul a intrat printr-o alunecare, dar apoi l-a lovit intenționat peste picioare pe mijlocaşul englez.

VEZI AICI VIDEO CU SCANDALUL MONSTRU

Reclamă

Nebunie totală în Atletico Madrid – Manchester City 0-0

Nervii jucătorilor au cedat după ce Stefan Savic s-a repezit să îl ridice pe Foden de jos pentru a continua jocul. Situaţia s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost implicaţi jucătorii ambelor echipe.

Savic a fost din nou protagonistul unui moment scandalos: l-a tras de păr pe Jack Grealish, care a intervenit în scandal pentru a calma spiritele. De remarcat este că fundaşul lui Atletico Madrid nu a comis niciun fault în cele două meciuri cu Manchester City, potrivit statisticienilor de la Opta.

Reclamă 4 / 0/3

S-au jucat 12 minute de prelungiri, la finalul cărora Manchester City a obţinut calificarea în semifinalele UEFA Champions League. Pep Guardiola a obţinut biletele pentru penultimul act al competiţiei sub aplauzele ironice ale lui Diego Simeone şi ale elevilor săi.

Scandalul a continuat şi la vestiare, unde jucătorii s-au înjurat şi au fost la un pas de bătaie.

Gundogan, ocazie uriaşă în Atletico Madrid – Manchester City

Manchester City a ratat o ocazie uriaşă în prima repriză a returului cu Atletico Madrid. Ilkay Gundogan a fost aproape de a deschide scorul în prima repriză a partidei de pe Wanda Metropolitano.

Atletico Madrid a pierdut meciul tur cu Manchester City, scor 0-1, după un meci în care a avut o prestaţie ultradefensivă. Chiar dacă trebuia să atace în retur, cea mai mare ocazie a primei reprize a avut-o tot echipa lui Pep Guardiola. În minutul 30, Foden i-a pasat în careu lui Gundogan, care a tras in bară. Mingea a revenit la mijlocaşul turc, însă lovitura de cap a acestuia a fost blocată de Felipe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și