Închide meniul

Gundogan, ocazie uriaşă în Atletico Madrid – Manchester City! Turcul a ratat de două ori la aceeaşi fază

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 aprilie 2022, 23:22 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 0:32

Gundogan, ocazie uriaşă în Atletico Madrid – Manchester City! Turcul a ratat de două ori la aceeaşi fază

Ilkay Gundogan a ratat o ocazie uriaşă în Atletico Madrid - Manchester City

Profimedia

Manchester City a ratat o ocazie uriaşă în prima repriză a returului cu Atletico Madrid. Ilkay Gundogan a fost aproape de a deschide scorul în prima repriză a partidei de pe Wanda Metropolitano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid a pierdut meciul tur cu Manchester City, scor 0-1, după un meci în care a avut o prestaţie ultradefensivă. Chiar dacă trebuia să atace în retur, cea mai mare ocazie a primei reprize a avut-o tot echipa lui Pep Guardiola. În minutul 30, Foden i-a pasat în careu lui Gundogan, care a tras in bară. Mingea a revenit la mijlocaşul turc, însă lovitura de cap a acestuia a fost blocată de Felipe.

Video AICI cu ocazia uriaşă a lui Ilkay Gundogan

Manchester City rămâne fără căpitan! Pep Guardiola a aflat abia la conferința de presă. „Nu știam!”

Fernandinho, care va împlini 37 de ani la 4 mai, a semnat o prelungire a contractului pe un sezon cu City, în iunie anul trecut. Întrebat dacă se aşteaptă să mai fie pe Etihad Stadium şi în sezonul următor, el a spus: „Nu, vreau să joc în mod regulat”.

Fernandinho a câştigat patru titluri în Premier League, o dată Cupa Angliei şi de şase ori Cupa Ligii de când s-a alăturat lui City, venind de la Şahtior Doneţk, în 2013.

Reclamă

„Nu ştiam. Vom vedea ce se va întâmpla la sfârşitul sezonului. Nu ştim ce se va întâmpla. Fernandinho, am spus de multe ori, este foarte important pentru mine. Vom vedea ce se va întâmpla, dar, oricum, voi vorbi cu el. Poate că este o decizie de familie sau poate că vrea mai multe minute decât a avut în acest sezon, nu ştiu. Voi vorbi cu el, bineînţeles, dar acest tip de situaţie… la finalul sezonului vom vorbi”, a spus antrenorul, când a fost întrebat despre afirmaţiile lui Fernandinho.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și