Închide meniul
Foto

Ucrainenii au prins curaj. Avertisment pentru Putin: „Armata noastră poate ajunge la Moscova”

Reclamă

Publicat: 14 aprilie 2022, 11:41

Ucrainenii au prins curaj. Avertisment pentru Putin: „Armata noastră poate ajunge la Moscova”

Vladimir Putin a declanşat războiul din Ucraina

Hepta

Au trecut 50 de zile din momentul în care Vladimir Putin şi-a trimis armata în Ucraina, iar războiul este departe de a fi încheiat. Chiar dacă numărul victimelor a căpătat proporţii terifiante, ucrainenii îşi menţin moralul ridicat şi sunt convinşi că pot ieşi victorioşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De aceeaşi părere este şi directorul general al lui Şahtior Doneţk. Serghei Palkin chiar l-a avertizat pe liderul de la Kremlin şi i-a transmis că ar putea avea o surpriză uriaşă.

Vladimir Putin, avertizat de Serghei Palkin

Noi credem că îi vom termina şi că vom recupera Donbass şi Crimeea. Este doar o chestiune de timp. Într-adevăr, e nevoie de mai mult timp dar, ţinând cont de starea de spirit a armatei noastre, te asigur că putem ajunge chiar şi la Moscova„, a declarat Serghei Palkin, potrivit sport.ua.

ONU a anunţat, miercuri, „4521 de victime civile în Ucraina: 1932 morţi şi 2589 răniţi”, din 24 februarie, asigurând totuşi „că cifrele reale sunt mult mai mari”. Organizaţia Naţiunilor Unite a subliniat dificultatea de a obţine informaţii din teren şi de a verifica evaluările deja stabilite, relatează AFP.

Kievul a declarat marţi că a ucis 19.600 de soldaţi ruşi de la începutul invaziei. Moscova, la rândul ei, a susţinut pe 25 martie că a ucis 14.000 de soldaţi ucraineni într-o lună. În ceea ce priveşte propriile pierderi militare, cele două ţări sunt mai discrete. După ce a tăcut mult timp, Rusia a precizat, pe 25 martie, că a pierdut 1.351 de soldaţi de la începutul războiului, anunţă news.ro.

Reclamă

Nouă culoare de evacuare au fost convenite pentru joi în Ucraina, într-un efort de a ajuta oamenii blocaţi în oraşele asediate să scape, potrivit vicepremierului ţării, Irina Vereşciuk. Au fost organizate culoare umanitare din oraşe precum Berdeansk, Tokmak, Enerhodar şi Mariupol, care este ocupat de trupele ruse de săptămâni întregi.

Rinat Ahmetov și-a pierdut peste 70% din avere

Miliardarul Rinat Ahmetov (55 ani) și-a pierdut peste 70% din avere din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina. Patronul lui Șahtior Donețk a primit o lovitură de miliarde de euro.

Potrivit Forbes, averea patronului lui Șahtior Donețk ar fi scăzut la doar 2 miliarde, ceea ce reprezintă o pierdere de peste 70% din averea sa, estimată la 8 miliarde de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Toate firmele noastre se concentrează în aceste momente pe sprijinirea oamenilor. Fundația pe care am înființat-o încearcă să ofere apa, mâncare și medicamente în zonele dificile. Am ajutat și armata cu tot ce ni s-a cerut.

Sunt în Ucraina și nu voi pleca. Împărtășesc aceleași sentimente cu toți ucrainenii: abia aștept să obținem victoria în acest război. Apoi vom începe să reconstruim o țară mai fericită și mai prosperă. Voi pune la dispoziție tot ce am pentru a ne îndeplini acest țel.

Putin țintește țările democratice, unde vede libertate. Întreaga lume e o țintă pentru el. Dacă Ucraina nu reușește să îl oprească, nimeni nu știe cine va urma”, a declarat Ahmetov pentru Forbes.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și