Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Nicolae Badea, după ce a cerut ca Dinamo să nu mai poată folosi denumirea de „FC Dinamo”: „Nu vrem decât să se clarifice!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 aprilie 2022, 13:57

Reclamă
Prima reacţie a lui Nicolae Badea, după ce a cerut ca Dinamo să nu mai poată folosi denumirea de „FC Dinamo: „Nu vrem decât să se clarifice!

Nicolaee Badea îi cere despăgubiri de 1 milion de euro lui Dinamo

MMA / Niros Foto via Hepta

Nicolae Badea a avut o primă reacţie după ce clubul din Liga 1 a fost notificat că nu mai poate folosi denumirea „FC Dinamo”. Badea a explicat pentru AS.ro de ce s-a f[cut un astfel de demers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Badea a spus marca FC Dinamo nu mai poate fi utilizată în scop comercial.

Nicolae Badea: „Ei sunt SC Dinamo 1948”

Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo. Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate. 

FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv. „, a spus Nicolae Badea pentru în exclusivitate pentru as.ro.

Clubul din Ştefan cel Mare nu mai poate folosi denumirea FC Dinamo

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial, scrie playsport.ro. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

Reclamă

Astfel, conducerea clubului a fost deja atenţionată că nu mai poate folosi numele de FC Dinamo în scop comercial. Dinamo nu mai poate folosi nici site-ul oficial.

Totuşi, conform sursei citate, echipa din Liga 1, Dinamo 2, dar şi echipele de la centrele de juniori vor putea evolua cu stema cu doi câini.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și