Închide meniul

Mihai Stoica, verdict înainte de CFR Cluj – FCSB: „E cea mai puternică!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 aprilie 2022, 15:21

Reclamă
Mihai Stoica, verdict înainte de CFR Cluj – FCSB: „E cea mai puternică!

Mihai Stoica a vorbit despre lista jucătorilor pe care FCSB a trimis-o la UEFA

Mihai Stoica a făcut un anunţ şi despre transferuri / Profimedia

Mihai Stoica a vorbit în termeni laudativi de CFR Cluj, chiar înaintea derby-ului de duminică. Managerul general al FCSB a spus că echipa antrenată de Dan Petrescu este cea mai puternică din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că CFR Cluj are o forţă financiară puternică, chiar dacă a raportat datorii de peste 26 de milioane de euro.

Mihai Stoica: „A apărut o forţă”

„A apărut o forţă. Un club care îşi permite, indiferent de datoriile pe care CFR le are la terţe persoane, îşi permite să aibă un buget dublu faţă de bugetul nostru.

Îşi permite să plătească jucători care nu prind minute cu peste 500.000 brut (n.r. euro/pe an). Şi atunci e normal.

Este indubitabil că CFR Cluj e cea mai puternică grupare din ţară la ora actuală, pentru că este singura care îşi poate permite să plătească cu sume foarte, foarte mari, exagerate pentru fotbalul nostru.

Reclamă

Cred că şi eu că în momentul în care tu poţi să aduci un jucător care… nu neapărat un jucător constant, dar un jucător internaţional islandez – vorbim despre Islanda nu despre San Marino – şi să nu joace”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

CFR Cluj, „gaură” uriașă în buget! Campioana României a anunțat la cât au ajuns datoriile

CFR Cluj domină copios campionatul României, dar are mari probleme financiare. Liderul Ligii 1 a ajuns la datorii care depășesc 26 de milioane de euro și riscă să intre din nou în insolvență.

Conducătorii clubului din Gruia au publicat bilanțul oficial și sunte temeri mari în privința modului în care vor reuși să fie plătite. Potrivit digisport.ro, CFR are o „gaură” în buget de 129.856.351 de lei (n.r. 26.280.000 de euro).

Reclamă 4 / 0/3

La finalul anului 2021, ardelenii au înregistrat pierderi de aproximativ 8.8 milioane de euro. Și datoriile față de angajații grupării feroviare au atins o bornă teribilă. Este vorba de peste 26 de milioane de lei, de aproape trei ori mai mult decât în 2020.

Situația este surprinzătoare, în condițiile în care CFR Cluj a încasat, în 2021, în jur de 11 milioane de euro de la UEFA. Astfel, echipa lui Dan Petrescu se vede nevoită să câștige din nou campionatul, pentru a își reduce pierderile. Vișiniii sunt favoriți după ce au reușit să se distanțeze la 8 puncte de FCSB.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana Vezi toate știrile
Citește și