Închide meniul

Mihai Stoica, verdict înainte de CFR Cluj – FCSB: „E cea mai puternică!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 aprilie 2022, 15:21

Mihai Stoica, verdict înainte de CFR Cluj – FCSB: „E cea mai puternică!

Mihai Stoica a vorbit despre lista jucătorilor pe care FCSB a trimis-o la UEFA

Mihai Stoica a făcut un anunţ şi despre transferuri / Profimedia

Mihai Stoica a vorbit în termeni laudativi de CFR Cluj, chiar înaintea derby-ului de duminică. Managerul general al FCSB a spus că echipa antrenată de Dan Petrescu este cea mai puternică din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că CFR Cluj are o forţă financiară puternică, chiar dacă a raportat datorii de peste 26 de milioane de euro.

Mihai Stoica: „A apărut o forţă”

„A apărut o forţă. Un club care îşi permite, indiferent de datoriile pe care CFR le are la terţe persoane, îşi permite să aibă un buget dublu faţă de bugetul nostru.

Îşi permite să plătească jucători care nu prind minute cu peste 500.000 brut (n.r. euro/pe an). Şi atunci e normal.

Este indubitabil că CFR Cluj e cea mai puternică grupare din ţară la ora actuală, pentru că este singura care îşi poate permite să plătească cu sume foarte, foarte mari, exagerate pentru fotbalul nostru.

Reclamă

Cred că şi eu că în momentul în care tu poţi să aduci un jucător care… nu neapărat un jucător constant, dar un jucător internaţional islandez – vorbim despre Islanda nu despre San Marino – şi să nu joace”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

CFR Cluj, „gaură” uriașă în buget! Campioana României a anunțat la cât au ajuns datoriile

CFR Cluj domină copios campionatul României, dar are mari probleme financiare. Liderul Ligii 1 a ajuns la datorii care depășesc 26 de milioane de euro și riscă să intre din nou în insolvență.

Conducătorii clubului din Gruia au publicat bilanțul oficial și sunte temeri mari în privința modului în care vor reuși să fie plătite. Potrivit digisport.ro, CFR are o „gaură” în buget de 129.856.351 de lei (n.r. 26.280.000 de euro).

Reclamă 4 / 0/3

La finalul anului 2021, ardelenii au înregistrat pierderi de aproximativ 8.8 milioane de euro. Și datoriile față de angajații grupării feroviare au atins o bornă teribilă. Este vorba de peste 26 de milioane de lei, de aproape trei ori mai mult decât în 2020.

Situația este surprinzătoare, în condițiile în care CFR Cluj a încasat, în 2021, în jur de 11 milioane de euro de la UEFA. Astfel, echipa lui Dan Petrescu se vede nevoită să câștige din nou campionatul, pentru a își reduce pierderile. Vișiniii sunt favoriți după ce au reușit să se distanțeze la 8 puncte de FCSB.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și