Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni 4-0. Oltenii merg „ceas” în play-out! Trupa lui Nicolo Napoli a urcat pe locul 4 după victoria categorică din Bănie

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 17:05

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni 4-0. Oltenii merg „ceas în play-out! Trupa lui Nicolo Napoli a urcat pe locul 4 după victoria categorică din Bănie

FC U Craiova 1948 - Academica Clinceni 4-0. Oltenii merg "ceas" în play-out

Hepta

FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni 4-0. Oltenii au câștigat fără emoții meciul cu penultima clasată din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni 4-0. Craiova lui Adrian Mititelu Jr. s-a impus categoric în fața ilfovenilor. Trupa lui Nicolo Napoli a controlat partida din Bănie de la un capăt la altul, reușind să înscrie de 4 ori.

FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni 4-0. Oltenii merg „ceas” în play-out! Trupa lui Nicolo Napoli a urcat pe locul 4

FC U Craiova a deschis scorul în minutul 8, prin Baeten, după pasa lui Bauza. Același Bauza a trecut la finalizare cu 10 minute înainte de pauză și a dus scorul la 2-0.

Oltenii au continuat să atace furibund, dar defensiva penultimei clasate a rezistat eroic… până în minutul 86. FC U Craiova a mai lovit de două ori prin Van Durmen și Ondaan, în ultimele minute ale duelului.

Trupa lui Nicolo Napoli, neînvinsă în play-out

După victoria de pe „Ion Oblemenco”, Craiova lui Mititelu a urcat pe locul 4 în play-out. Oltenii s-au apropiat la 4 puncte de primele două poziții, care duc la barajul pentru Conference League.

Reclamă

Formația pregătită de Nicolo Napoli este neînvinsă în play-out, cu trei victorii și două remize.

De cealaltă parte, situația este de-a dreptul tragică. Rămasă cu un singur punct, Academica Clinceni are înfrângeri pe linie în play-out și este cu gândul la Liga a 2-a. 17 goluri primite și 0 marcate sunt cifrele înregistrate de ilfoveni în cele 5 meciuri disputate în play-out.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și