Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, petrecere cu manele după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. „Prințișorul Craiovei” s-a distrat pe muzica lui Vali Vijelie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2022, 13:15

Adrian Mititelu Jr, petrecere cu manele după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. „Prințișorul Craiovei s-a distrat pe muzica lui Vali Vijelie

Adrian Mititelu Jr, patronul de la FC U Craiova 1948

Instagram Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. a fost în culmea fericirii după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Fiul patronului clubului din Bănie s-a distrat pe manele după victoria care aproape le-a asigurat oltenilor menținerea în Liga 1. „Prințișorul Craiovei” a dansat pe muzica lui Vali Vijelie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a postat mai multe fotografii pe Instagram de la party-ul nebun. Cel poreclit „Prințișorul Craiovei” a ieșit alături de câțiva apropiați la un local din zona Parcului Herăstrău, iar invitat special a fost manelistul Vali Vijelie.

Adrian Mititelu Jr, petrecere cu manele după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2

Mititelu Jr. a dansat și a băut șampanie pe muzica celebrului interpret de manele. Fiul celui care se ocupă din închisoare de destinele lui FC U Craiova 1948 a imortalizat mai multe momente de la petrecere pe rețelele de socializare.

Sursa: Instagram Adrian Mititelu Jr.
Sursa: Instagram Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr: „Nu îmi pare rău dacă Dinamo retrogradează”

Patronul junior al celor de la FC U Craiova 1948 este sigur că echipa sa va obţine salvarea de la retrogradare, dacă va câştiga următoarele 3 meciuri. Mititelu Jr. a recunoscut că nu îi va părea rău dacă Dinamo va retrograda.

„S-a văzut că am fost puțin copleșiți de presiunea celor 3 puncte, dar Dumnezeu a fost cu noi pe final, am reușit să învingem. Dacă noi câștigăm următoarele 3 meciuri, normal că suntem salvați. Este o luptă foarte grea, avem un program mai greu decât contracandidatele.

Reclamă

În continuare, presiunea ne bate la ușă și trebuie să fim foarte atenți. O victorie cu Dinamo e foarte satisfăcătoare, e un derby. Am fost dezamăgit de cum s-a desfășurat meciul. Nu poți din minutul 2, copilul de mingi să nu-ți dea mingea. Ținând cont de istoria acestui club, care a fost decimat de două ori de Dinamo, n-am nicio părere de rău pentru ei.

Clar, obiectivul este salvarea. La fiecare victorie, echipa are o primă stabilită în contract. Deocamdată nu suntem în măsură să dublăm primele. Nu am fost mulțumit de joc, nu e normal să iei gol în secunda 30. Euforia victoriei mă mai face să uit, însă nu mi-a plăcut. Au fost cam 30 de minute în care am fost dominați și nu mi-a plăcut.”, a spus Adrian Mititelu Jr, pentru gsp.ro.

Dinamo, aproape condamnată la baraj

Dinamo a început ca din tun meciul cu FC U Craiova 1948. Christian Irobiso a deschis scorul în secunda 35. Atacantul „câinilor” a finalizat cu o execuţie din faţa porţii goale, după o pasă excelentă oferită de Vlad Morar.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo și-a menținut avantajul până la intarea la cabine, dar echipa lui Uhrin a cedat după pauză. Huyghebaert a marcat cu un voleu din marginea careului care „l-a găurit” pe Mihai Eșanu.

„Câinii” au continuat atacurile și au forțat golul al doilea, dar au rămas cu buza umflată în prelungiri. În minutul 90+1, Andrea Compagno a profitat de o deviere fericită și a marcat cu un șut sub bară, din interiorul careului.

S-a terminat 2-1 pentru FC U Craiova 1948, care e aproape sigură de evitarea retrogradării. Echipa lui Nicolo Napoli e pe poziția a 11-a, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo e aproape condamnată la baraj, fiind pe locul 14, cu doar 13 puncte.

Recomandări
  • Adrian Mititelu Jr, petrecere cu manele după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2
  • „Prințișorul Craiovei” s-a distrat pe muzica lui Vali Vijelie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și