Închide meniul

AS.ro LIVE | Elena Irimia a fost invitata lui Cătălin Oprișan! Fosta campioană națională la săritura cu prăjina a venit cu povești savuroase

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2022, 8:00 / Actualizat: 18 aprilie 2022, 11:27

Reclamă
AS.ro LIVE | Elena Irimia a fost invitata lui Cătălin Oprișan! Fosta campioană națională la săritura cu prăjina a venit cu povești savuroase

Elena Irimia este invitata lui Cătălin Oprișan

AS.ro LIVE | Elena Irimia a fost invitata lui Cătălin Oprișan! Fosta campioană națională la săritura cu prăjina vine cu povești savuroase. Fosta sportivă s-a reprofilat, iar în prezent profesează ca medic stomatolog în Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Irimia are o poveste interesantă, începută în lumea sportului. Ea a făcut performanță la săritura cu prăjina, reușind să câștige campionatul național în urmă cu 16 ani.

AS.ro LIVE | Elena Irimia este invitata lui Cătălin Oprișan

Chinuită de mai multe accidentări, Elena a fost nevoită să renunțe la sportul de performanță. Ulterior, ea s-a reprofilat în domeniul medical. Mai precis, fosta atletă a început o carieră ca medic stomatolog.

„Am fost campioană națională, am deținut chiar un record național la săritura cu prăjina. Le-am cunoscut pe Daniela Șofronie, Cătălina Ponor. Cu ele participam la competiții și antrenamente.

Lumea gimnasticii nu este una ușoară, iar pe parcurs au apărut tot felul de accidentări și a trebuie să mă reorientez.”, spunea Elena Irimia în urmă cu ceva timp, pentru Fanatik.

Reclamă

Fosta campioană națională la săritura cu prăjina, desemnată cel mai bun medic stomatolog din Anglia

Elena Irimia a absolvit Universitatea Carol Davila, din București, iar în 2014 a plecat să profeseze în Anglia. Românca a avut o ascensiune fabuloasă ca dentist, încununată cu câștigarea premiului de la gala „The Dentristy Awards 2021”.

Elena a fost desemnată cel mai bun medic stomatogol din Anglia, dintre 2.000 de candidați.

Elena Irimia este specializată pe parodontologie, cosmetică dentară și laseroterapie. Ea are peste 7.500 de pacienți, dintre care 2.000 sunt români.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și