Închide meniul

AS.ro LIVE | Elena Irimia a fost invitata lui Cătălin Oprișan! Fosta campioană națională la săritura cu prăjina a venit cu povești savuroase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2022, 8:00 / Actualizat: 18 aprilie 2022, 11:27

AS.ro LIVE | Elena Irimia a fost invitata lui Cătălin Oprișan! Fosta campioană națională la săritura cu prăjina a venit cu povești savuroase

Elena Irimia este invitata lui Cătălin Oprișan

AS.ro LIVE | Elena Irimia a fost invitata lui Cătălin Oprișan! Fosta campioană națională la săritura cu prăjina vine cu povești savuroase. Fosta sportivă s-a reprofilat, iar în prezent profesează ca medic stomatolog în Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Irimia are o poveste interesantă, începută în lumea sportului. Ea a făcut performanță la săritura cu prăjina, reușind să câștige campionatul național în urmă cu 16 ani.

AS.ro LIVE | Elena Irimia este invitata lui Cătălin Oprișan

Chinuită de mai multe accidentări, Elena a fost nevoită să renunțe la sportul de performanță. Ulterior, ea s-a reprofilat în domeniul medical. Mai precis, fosta atletă a început o carieră ca medic stomatolog.

„Am fost campioană națională, am deținut chiar un record național la săritura cu prăjina. Le-am cunoscut pe Daniela Șofronie, Cătălina Ponor. Cu ele participam la competiții și antrenamente.

Lumea gimnasticii nu este una ușoară, iar pe parcurs au apărut tot felul de accidentări și a trebuie să mă reorientez.”, spunea Elena Irimia în urmă cu ceva timp, pentru Fanatik.

Reclamă

Fosta campioană națională la săritura cu prăjina, desemnată cel mai bun medic stomatolog din Anglia

Elena Irimia a absolvit Universitatea Carol Davila, din București, iar în 2014 a plecat să profeseze în Anglia. Românca a avut o ascensiune fabuloasă ca dentist, încununată cu câștigarea premiului de la gala „The Dentristy Awards 2021”.

Elena a fost desemnată cel mai bun medic stomatogol din Anglia, dintre 2.000 de candidați.

Elena Irimia este specializată pe parodontologie, cosmetică dentară și laseroterapie. Ea are peste 7.500 de pacienți, dintre care 2.000 sunt români.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Elena Irimia a fost invitata lui Cătălin Oprișan
  • Fosta campioană națională la săritura cu prăjina a venit cu povești savuroase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și