Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu a marcat cel mai important gol al sezonului! „Perla” FCSB-ului l-a învins pe Cristi Bălgrădean cu un șut deviat

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 22:16

Reclamă
CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu a marcat cel mai important gol al sezonului! „Perla FCSB-ului l-a învins pe Cristi Bălgrădean cu un șut deviat

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu a deschis scorul în „finala” pentru titlu. „Perla” FCSB-ului a marcat în minutul 74, cu un șut deviat. A fost cel de-al 9-lea gol înscris de Popescu în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a deblocat tabela în derby-ul CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv pentru lupta la titlu.

CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu a marcat cel mai important gol al sezonului!

„Perla” FCSB-ului a marcat în minutul 74, cu un șut din afara careului. Atacantul de 19 ani a driblat un adversar și a finalizat în forță. Mingea a fost deviată cu capul de Daniel Graovac și s-a scurs lângă bară, fără speranțe pentru Cristi Bălgrădean.

A fost golul cu numărul 9 pentru Octavian Popescu în actualul sezon din Liga 1 și al doilea din play-off.

Per total, Popescu a adunat 33 de apariții, reușind să ofere și 4 assist-uri.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș, invitat de lux în Gruia! Ce i-a spus lui Popescu înaintea „finalei” pentru titlu

Vlad Chiricheș a venit special din Italia pentu a urmări derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, din play-off-ul Ligii 1. Fostul fundaș al „roș-albaștrilor” a avut o discuție specială cu Octavian Popescu, considerat unul dintre jucătorii de mare viitor ai fotbalului românesc.

Chiricheș l-a întrebat pe tânărul atacant dacă este în formă pentru „finala” pentru titlu, din Gruia.

„E bine că am reușit să am 2-3 zile libere și chiar îmi doream să îi văd pe băieți. Să le urez baftă pentru meciul din seara asta. O să fiu în tribună și o să îi susțin. Pe mulți dintre ei îi cunosc, le-am urat baftă. La nivel de sfaturi, nu sunt genul să le spun ce trebuie să facă. Ei știu foarte bine ce au de făcut, trebuie să câștige.

Reclamă

Am vorbit cu Tavi (n.r. – Octavian Popescu), ne-am văzut la hotel. I-am urat baftă. L-am întrebat dacă e în formă și sper ca în seara asta să facă un joc bun și să ajute echipe să câștige. (N.r. – Despre tinerii jucători) Important e să aibă încredere în ceea ce fac ei. Să aibă o mentalitate puternică, să muncească foarte mult și să fie serioși. Cu ajutorul acestor lucruri, combinate cu talentul lor, pot să reușească.”, a spus Vlad Chiricheș, pentru FCSB TV.

 

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia
Citește și