Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu a marcat cel mai important gol al sezonului! „Perla” FCSB-ului l-a învins pe Cristi Bălgrădean cu un șut deviat

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 22:16

Reclamă
CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu a marcat cel mai important gol al sezonului! „Perla FCSB-ului l-a învins pe Cristi Bălgrădean cu un șut deviat

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu a deschis scorul în „finala” pentru titlu. „Perla” FCSB-ului a marcat în minutul 74, cu un șut deviat. A fost cel de-al 9-lea gol înscris de Popescu în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a deblocat tabela în derby-ul CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv pentru lupta la titlu.

CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu a marcat cel mai important gol al sezonului!

„Perla” FCSB-ului a marcat în minutul 74, cu un șut din afara careului. Atacantul de 19 ani a driblat un adversar și a finalizat în forță. Mingea a fost deviată cu capul de Daniel Graovac și s-a scurs lângă bară, fără speranțe pentru Cristi Bălgrădean.

A fost golul cu numărul 9 pentru Octavian Popescu în actualul sezon din Liga 1 și al doilea din play-off.

Per total, Popescu a adunat 33 de apariții, reușind să ofere și 4 assist-uri.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș, invitat de lux în Gruia! Ce i-a spus lui Popescu înaintea „finalei” pentru titlu

Vlad Chiricheș a venit special din Italia pentu a urmări derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, din play-off-ul Ligii 1. Fostul fundaș al „roș-albaștrilor” a avut o discuție specială cu Octavian Popescu, considerat unul dintre jucătorii de mare viitor ai fotbalului românesc.

Chiricheș l-a întrebat pe tânărul atacant dacă este în formă pentru „finala” pentru titlu, din Gruia.

„E bine că am reușit să am 2-3 zile libere și chiar îmi doream să îi văd pe băieți. Să le urez baftă pentru meciul din seara asta. O să fiu în tribună și o să îi susțin. Pe mulți dintre ei îi cunosc, le-am urat baftă. La nivel de sfaturi, nu sunt genul să le spun ce trebuie să facă. Ei știu foarte bine ce au de făcut, trebuie să câștige.

Reclamă

Am vorbit cu Tavi (n.r. – Octavian Popescu), ne-am văzut la hotel. I-am urat baftă. L-am întrebat dacă e în formă și sper ca în seara asta să facă un joc bun și să ajute echipe să câștige. (N.r. – Despre tinerii jucători) Important e să aibă încredere în ceea ce fac ei. Să aibă o mentalitate puternică, să muncească foarte mult și să fie serioși. Cu ajutorul acestor lucruri, combinate cu talentul lor, pot să reușească.”, a spus Vlad Chiricheș, pentru FCSB TV.

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:48

FCSB – Corvinul, LIVE TEXT, 20:00. Campioana României joacă primul meci oficial din noul sezon cu trofeul pe masă

15:34

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”

15:10

Eric ten Hag şi-a prelungit contractul cu Manchester United

14:25

Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

14:06

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie”! Florentino Perez, rol special

14:04

Lando versus Max. O comparație făcută de Adrian Georgescu

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și