Închide meniul

Karim Benzema, performanță istorică în Sevilla – Real Madrid 2-3. Numai Lionel Messi a mai reușit așa ceva. Carlo Ancelotti a explicat remontada „galactică”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2022, 8:56

Karim Benzema, performanță istorică în Sevilla – Real Madrid 2-3. Numai Lionel Messi a mai reușit așa ceva. Carlo Ancelotti a explicat remontada „galactică

Karim Benzema, gol salvator în Sevilla - Real Madrid 2-3

Profimediaimages

Karim Benzema a fost salvatorul lui Carlo Ancelotti și în derby-ul Sevilla – Real Madrid 2-3, din etapa a 32-a din La Liga. Atacantul francez a marcat golul victoriei în minutul 90+2, după ce gazdele de pe Ramon Sanchez Pizjuan au condus cu 2-0 la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema este de neoprit și trece prin cele mai bun moment al carierei. O singură dată, în ultimele 10 meciuri oficiale ale grupării blanco, nu a reușit să marcheze. Karim a recidivat la cinci zile după ce a ajutat-o pe Real Madrid să se califice în semifinalele Champions League, cu golul marcat în minutul 96 al returului cu Chelsea.

Karim Benzema, gol uriaș în Sevilla – Real Madrid 2-3

Starul madrilenilor a reușit o performanță pe care numai Lionel Messi și-a mai trecut-o în cont în ultimele patru sezoane, în cele mai bune 5 campionate din Europa. Benzema a depășit borna de 25 de goluri și 10 assist-uri stagionale.

Francezul are în această ediție din La Liga 25 de goluri și 11 pase decisive. La acestea se adaugă și cele 12 reușite din UEFA Champions League.

Reclamă

 

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI KARIM BENZEMA DIN SEVILLA – REAL MADRID 2-3!

Cu această victorie, Real Madrid a devenit mare favorită la câștigarea titlului. O menține pe Sevilla la 15 puncte în spate, cu șase etape înainte de final. La aceeași diferență este și Barcelona, dar catalanii au de disputat două restanțe.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti poate răsufla ușurat după o nouă „remontada” a jucătorilor săi. Antrenorul liderului din Spania a explicat cum a reușit victoria.

Ca urmare a modului în care am revenit (n.r. bucuria de la golul lui Benzema). Toată lumea așteaptă ca Real Madrid să gafeze, dar nu o facem pentru că avem inimă și caracter. Lupta în La Liga nu s-a terminat, dar am dat un impuls.

A fost o victorie importantă pentru noi. Prima repriză nu a fost bună, dar a doua a fost spectaculoasă. Păream obosiți, dar dimpotrivă… am avut o reacție foarte puternică, cu personalitate și angajament.

Această echipă este capabilă să facă lucruri speciale. După cum v-am spus, am început foarte prost și am fost conduși cu 2-0. Dar nu ne-am pierdut încrederea, pentru că meciurile cu PSG și Chelsea ne-au convins că se poate… și am făcut-o„, a declarat Carlo Ancelotti după Sevilla – Real Madrid 2-3, potrivit as.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și