Închide meniul

Karim Benzema, performanță istorică în Sevilla – Real Madrid 2-3. Numai Lionel Messi a mai reușit așa ceva. Carlo Ancelotti a explicat remontada „galactică”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2022, 8:56

Karim Benzema, performanță istorică în Sevilla – Real Madrid 2-3. Numai Lionel Messi a mai reușit așa ceva. Carlo Ancelotti a explicat remontada „galactică

Karim Benzema, gol salvator în Sevilla - Real Madrid 2-3

Profimediaimages

  • Sevilla – Real Madrid 2-3
  • Karim Benzema a marcat golul victoriei în prelungiri

Karim Benzema a fost salvatorul lui Carlo Ancelotti și în derby-ul Sevilla – Real Madrid 2-3, din etapa a 32-a din La Liga. Atacantul francez a marcat golul victoriei în minutul 90+2, după ce gazdele de pe Ramon Sanchez Pizjuan au condus cu 2-0 la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema este de neoprit și trece prin cele mai bun moment al carierei. O singură dată, în ultimele 10 meciuri oficiale ale grupării blanco, nu a reușit să marcheze. Karim a recidivat la cinci zile după ce a ajutat-o pe Real Madrid să se califice în semifinalele Champions League, cu golul marcat în minutul 96 al returului cu Chelsea.

Karim Benzema, gol uriaș în Sevilla – Real Madrid 2-3

Starul madrilenilor a reușit o performanță pe care numai Lionel Messi și-a mai trecut-o în cont în ultimele patru sezoane, în cele mai bune 5 campionate din Europa. Benzema a depășit borna de 25 de goluri și 10 assist-uri stagionale.

Reclamă

Francezul are în această ediție din La Liga 25 de goluri și 11 pase decisive. La acestea se adaugă și cele 12 reușite din UEFA Champions League.

Reclamă

 

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI KARIM BENZEMA DIN SEVILLA – REAL MADRID 2-3!

Cu această victorie, Real Madrid a devenit mare favorită la câștigarea titlului. O menține pe Sevilla la 15 puncte în spate, cu șase etape înainte de final. La aceeași diferență este și Barcelona, dar catalanii au de disputat două restanțe.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti poate răsufla ușurat după o nouă „remontada” a jucătorilor săi. Antrenorul liderului din Spania a explicat cum a reușit victoria.

Ca urmare a modului în care am revenit (n.r. bucuria de la golul lui Benzema). Toată lumea așteaptă ca Real Madrid să gafeze, dar nu o facem pentru că avem inimă și caracter. Lupta în La Liga nu s-a terminat, dar am dat un impuls.

A fost o victorie importantă pentru noi. Prima repriză nu a fost bună, dar a doua a fost spectaculoasă. Păream obosiți, dar dimpotrivă… am avut o reacție foarte puternică, cu personalitate și angajament.

Această echipă este capabilă să facă lucruri speciale. După cum v-am spus, am început foarte prost și am fost conduși cu 2-0. Dar nu ne-am pierdut încrederea, pentru că meciurile cu PSG și Chelsea ne-au convins că se poate… și am făcut-o„, a declarat Carlo Ancelotti după Sevilla – Real Madrid 2-3, potrivit as.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat