Închide meniul

CFR – FCSB 0-1 | Gigi Becali, anunţ clar despre Toni Petrea, după victoria uriaşă din Gruia

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 11:03

Reclamă
CFR – FCSB 0-1 | Gigi Becali, anunţ clar despre Toni Petrea, după victoria uriaşă din Gruia

Toni Petrea a ratat o primă de un milion de euro

Hepta

CFR – FCSB 0-1. Gigi Becali a anunţat că Anton Petrea este cel care ia toate deciziile la FCSB. Chiar dacă de-a lungul timpului, finanţatorul susţinea că intervine peste antrenori, nu ar mai fi cazul acum, când FCSB se află la doar două puncte de liderul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Toni Petrea face tot, și echipă, și schimbări. Ceea ce spun jurnaliștii e minciună, fac numai din invidie. Cică fac eu schimbări și vor să-l ridiculizeze pe Petrea. El face tot”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

CFR – FCSB 0-1 | Ce spune Toni Petrea despre viitorul la FCSB

Toni Petrea are contract cu FCSB până la finalul acestui sezon şi conducerea roş-albaştrilor a spus în mai multe rânduri că poate rămâne antrenorul vicecampioanei şi dacă pierde titlul în dauna CFR-ului.

”Se poate întâmpla orice. Mai sunt 5 meciuri de disputat. Țin să le mulțumesc fanilor pentru sprijin. Au fost și la antrenamente înainte să plecăm și au discutat cu jucătorii. Puteam să primim gol la fază fixă. Știam stilul CFR-ului. Da, Meme, sunt aici.

Am avut câteva situații, dar nu am reușit să ne liniștim mai devreme. Am primit un gol din fază fixă. Olaru nu își simțea piciorul. Ne-am speriat, am crezut că e vorba de o fractură.

Reclamă

Mă mai gândesc (n.r. dacă rămân după finalul sezonului). Mă gândesc să facem tot ce putem pentru a câștiga meciul de la Constanța”, a declarat Toni Petrea la finalul derby-ului.

Gigi Becali, anunţ despre lupta la titlu cu Dan Petrescu

CFR – FCSB 0-1. Gigi Becali a anunţat că FCSB va câştiga campionatul, după victoria din Gruia, cu 1-0. CFR Cluj are un avantaj de două puncte în fruntea clasamentului şi rămâne campioană dacă cele două echipe termină la egalitate de puncte.

„Eu v-am spus. Ei nu mai sunt echipa aia puternică, nu mai sunt. Experiența o au, dar nu mai au puterea, nu mai au forța în fața unei echipe tinere ca a noastră. Trebuie să alergi mult la fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

La 3 puncte, dacă e, câștigăm noi. Ei au un avans mare, acestea două puncte sunt mari. Noi trebuie să luăm 3 ca să câștigăm, la egal sunt ei. Noi punem situația meciului direct. Acum și Craiova, atât timp cât se poate… dacă Craiova câștigă toate meciurile este campioană”, a mai spus Gigi Becali, după CFR – FCSB 0-1

„Dacă e să dau procente, prima dată o să zic de Craiova că are 5%, dup-aia o să zic 55% noi şi 40% CFR Cluj”, a încheiat finanţatorul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și