Închide meniul

CFR – FCSB 0-1 | Gigi Becali, anunţ despre lupta la titlu cu Dan Petrescu: „Craiova are 5%, dup-aia 55% noi şi 40% CFR Cluj”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 10:46 / Actualizat: 9 februarie 2024, 0:30

CFR – FCSB 0-1 | Gigi Becali, anunţ despre lupta la titlu cu Dan Petrescu: „Craiova are 5%, dup-aia 55% noi şi 40% CFR Cluj

Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alexandru Işfan

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

CFR – FCSB 0-1. Gigi Becali a anunţat că FCSB va câştiga campionatul, după victoria din Gruia, cu 1-0. CFR Cluj are un avantaj de două puncte în fruntea clasamentului şi rămâne campioană dacă cele două echipe termină la egalitate de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu v-am spus. Ei nu mai sunt echipa aia puternică, nu mai sunt. Experiența o au, dar nu mai au puterea, nu mai au forța în fața unei echipe tinere ca a noastră. Trebuie să alergi mult la fotbal.

La 3 puncte, dacă e, câștigăm noi. Ei au un avans mare, acestea două puncte sunt mari. Noi trebuie să luăm 3 ca să câștigăm, la egal sunt ei. Noi punem situația meciului direct. Acum și Craiova, atât timp cât se poate… dacă Craiova câștigă toate meciurile este campioană”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

„Dacă e să dau procente, prima dată o să zic de Craiova că are 5%, dup-aia o să zic 55% noi şi 40% CFR Cluj”, a mai spus Gigi Becali.

CFR – FCSB 0-1 | Marele avantaj al CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB

CFR – FCSB 0-1. CFR Cluj a pierdut marele derby cu FCSB, dar rămâne principala favorită la câștigarea titlului din Liga 1. Ardelenii au un mare avantaj în lupta cu FCSB și Universitatea Craiova.

Reclamă

În cazul în care termina la egalitate de puncte cu una din cele două rivale, CFR va rămâne campioana României. Asta pentru că primul criteriu după cel al înjumătățirii este cel al numărului de puncte cu care echipele au intrat în play-off.

Ținând cont că CFR a intrat cu 38 de puncte, FCSB, cu 31, iar Universitatea Craiova, cu 27, niciuna neavând parte de rotunjire, CFR ar fi campioana. Astfel, chiar dacă ar câștiga ambele dueluri cu liderul, nu ar avea avantaj, acesta fiind al treilea criteriu de departajare.

Ce spune regulamentul, în caz de egalitate de puncte

„În situația în care, la finalul playoffului, două sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se face în primul rând ținându-se cont dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea cu 0,5. În caz de egalitate și după aplicarea acestui criteriu, departajarea se va face conform numărului de puncte cu care fiecare dintre echipe a terminat sezonul regulat. Dacă și în această situație egalitatea persistă, departajarea se va efectua potrivit art. 27 din ROAF:

Reclamă 4 / 0/3

– Numărul mai mare de puncte obţinute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte;
– golaverajul mai bun în jocurile directe;
– numărul mai mare de goluri marcate în jocurile directe
– golaverajul general mai bun (diferenţa între golurile marcate şi primite în toate jocurile din campionat);
– numărul mai mare de goluri marcate în toate jocurile de campionat”, se arată în regulamentul LPF.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa 6:
FC Voluntari – CFR Cluj
FC Argeş – Universitatea Craiova
Farul – FCSB

Etapa 7:
CFR Cluj – Farul
FCSB – FC Argeş
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 8:
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB
Farul – FC Voluntari

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și