Închide meniul

Transfer de vis pentru Laurențiu Reghecampf! Universitatea Craiova vrea să aducă un fost jucător de la Benfica

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2022, 19:55

Reclamă
Transfer de vis pentru Laurențiu Reghecampf! Universitatea Craiova vrea să aducă un fost jucător de la Benfica

Laurențiu Reghecampf visează să câștige titlul cu Universitatea Craiova

Hepta

Universitatea Craiova vrea să câștige titlul în sezonul următor, iar șefii din Bănie îi fac toate poftele lui Laurențiu Reghecampf. Oltenii au pus ochii pe un jucător crescut la Benfica Lisabona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre portughezul Ruben Pinto, mijlocaș defensiv, în vârstă de 29 de ani. Potrivit digisport.ro, șefii de la Universitatea Craiova l-au trecut pe lista de priorități pentru campania de transferuri din vară.

Transfer de vis pentru Laurențiu Reghecampf

Ruben Pinto a făcut junioratul la Benfica și a adunat aproape 100 de meciuri pentru echipa secundă a „Vulturilor”. Nu a apucat însă să debuteze și la prima formație.

Pacos Ferreira, Belenenses și ȚSKA Sofia sunt celelalte echipe din CV-ul lui Pinto. În prezent, el evoluează în Ungaria, la Fehervar.

600.000 de euro e cota lui Ruben Pinto, potrivit transfermarkt.com. Deși la bază e mijlocaș defensiv, el poate juca, la nevoie, și în banda dreaptă.

Reclamă

Pinto are selecții la toate naționalele de juniori ale Portugaliei.

Universitatea Craiova visează la titlu

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a legat trei victorii de senzație în ultimele trei meciuri: 2-0 cu FCSB, 3-2 cu CFR Cluj și 3-0 cu Farul. După ce FCSB a bătut-o pe CFR, oltenii s-au apropiat la șase puncte de lider, cu cinci etape rămase de disputat.

Bookmakerii au reacționat imediat după finalul derby-ului CFR – FCSB 0-1. Echipa lui Dan Petrescu a rămas favorită, dar cotele celor de la FCSB și Universitatea Craiova au scăzut semnificativ. Pe fondul rezultatelor pozitiv, oltenii visează cu ochii deschiși la titlu:

Reclamă 4 / 0/3

Cotele înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1:

  • CFR Cluj – 1.05
  • FCSB – 10.00
  • Universitatea Craiova – 51.00

Cotele după derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1:

  • CFR Cluj – 1.45
  • FCSB – 3.00
  • Universitatea Craiova – 17.00

Laurențiu Reghecampf are două titluri de campion în palmaresul lui de antrenor, ambele cu FCSB, în 2013 și 2014.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
Vezi toate știrile
Citește și