Închide meniul

Transfer de vis pentru Laurențiu Reghecampf! Universitatea Craiova vrea să aducă un fost jucător de la Benfica

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2022, 19:55

Transfer de vis pentru Laurențiu Reghecampf! Universitatea Craiova vrea să aducă un fost jucător de la Benfica

Laurențiu Reghecampf visează să câștige titlul cu Universitatea Craiova

Hepta

Universitatea Craiova vrea să câștige titlul în sezonul următor, iar șefii din Bănie îi fac toate poftele lui Laurențiu Reghecampf. Oltenii au pus ochii pe un jucător crescut la Benfica Lisabona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre portughezul Ruben Pinto, mijlocaș defensiv, în vârstă de 29 de ani. Potrivit digisport.ro, șefii de la Universitatea Craiova l-au trecut pe lista de priorități pentru campania de transferuri din vară.

Transfer de vis pentru Laurențiu Reghecampf

Ruben Pinto a făcut junioratul la Benfica și a adunat aproape 100 de meciuri pentru echipa secundă a „Vulturilor”. Nu a apucat însă să debuteze și la prima formație.

Pacos Ferreira, Belenenses și ȚSKA Sofia sunt celelalte echipe din CV-ul lui Pinto. În prezent, el evoluează în Ungaria, la Fehervar.

600.000 de euro e cota lui Ruben Pinto, potrivit transfermarkt.com. Deși la bază e mijlocaș defensiv, el poate juca, la nevoie, și în banda dreaptă.

Reclamă

Pinto are selecții la toate naționalele de juniori ale Portugaliei.

Universitatea Craiova visează la titlu

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a legat trei victorii de senzație în ultimele trei meciuri: 2-0 cu FCSB, 3-2 cu CFR Cluj și 3-0 cu Farul. După ce FCSB a bătut-o pe CFR, oltenii s-au apropiat la șase puncte de lider, cu cinci etape rămase de disputat.

Bookmakerii au reacționat imediat după finalul derby-ului CFR – FCSB 0-1. Echipa lui Dan Petrescu a rămas favorită, dar cotele celor de la FCSB și Universitatea Craiova au scăzut semnificativ. Pe fondul rezultatelor pozitiv, oltenii visează cu ochii deschiși la titlu:

Reclamă 4 / 0/3

Cotele înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1:

  • CFR Cluj – 1.05
  • FCSB – 10.00
  • Universitatea Craiova – 51.00

Cotele după derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1:

  • CFR Cluj – 1.45
  • FCSB – 3.00
  • Universitatea Craiova – 17.00

Laurențiu Reghecampf are două titluri de campion în palmaresul lui de antrenor, ambele cu FCSB, în 2013 și 2014.

Recomandări
  • Transfer de vis pentru Laurențiu Reghecampf
  • Universitatea Craiova vrea să aducă un fost jucător de la Benfica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și