Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Gheorghe Mustaţă, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea ca FCSB să joace în Ghencea cu CFR Cluj: „Nu ştiu dacă vor găsi atunci un meci de rugby sau vreun spectacol!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2022, 14:02

Reclamă
Reacţia lui Gheorghe Mustaţă, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea ca FCSB să joace în Ghencea cu CFR Cluj: „Nu ştiu dacă vor găsi atunci un meci de rugby sau vreun spectacol!

Gheorghe Mustață este unul dintre liderii de galerie ai FCSB

Hepta

Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor celor de la FCSB, a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că va face cerere ca derby-ul cu CFR Cluj să se joace cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate deveni campioană pe Ghencea. Gigi Becali s-a decis şi a anunţat că va face cerere pentru a juca pe Ghencea.

Gheorghe Mustaţă, după anunţul lui Gigi Becali: „Ne bucură!”

Noi ne chinuim de foarte mult timp şi o spunem de foarte mult timp că noi ne dorim să jucăm în Ghencea. Dacă dorinţa conducerii este aceeaşi, noi ne bucurăm. Faptul că şi Gigi a anunţat lucrul ăsta, e un atu în plus, înseamnă că vine în sprijinul nostru.

Noi am discutat cu conducerea cu câteva luni în urmă şi le-am spus să facă altă cerere, că a noastră a fost respins. Dacă e necesar şi văd că Gigi vrea să satisfacă suporterii, e o bucurie pentru noi. Nu ştiu dacă vor tergiversa sau vor găsi în ziua meciului un meci de rugby sau vreun spectacol, nu ştiu, o să vedem.

Noi nu putem să forţăm instituţiile statului. Ne purtăm ca nişte oameni civilizaţi, aşteptăm răspunsul la o hârtie. O să umplem stadionul, dacă o să fim lăsaţi acolo, la meci cu meci. Nu va fi problemă„, a spus Gheorghe Mustaţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră: „Direct pe Ghencea o să jucăm!”

Gigi Becali a anunţat că va face cerere pentru ca marele meci cu CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului, să se joace pe Ghencea. FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a campionatului, ar putea să se joace cu titlul pe masă.

„Direct pe Ghencea o să jucăm (n.r. meciul decisiv cu CFR). Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri.”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și