Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Gheorghe Mustaţă, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea ca FCSB să joace în Ghencea cu CFR Cluj: „Nu ştiu dacă vor găsi atunci un meci de rugby sau vreun spectacol!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2022, 14:02

Reacţia lui Gheorghe Mustaţă, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea ca FCSB să joace în Ghencea cu CFR Cluj: „Nu ştiu dacă vor găsi atunci un meci de rugby sau vreun spectacol!

Gheorghe Mustață este unul dintre liderii de galerie ai FCSB

Hepta

Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor celor de la FCSB, a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că va face cerere ca derby-ul cu CFR Cluj să se joace cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate deveni campioană pe Ghencea. Gigi Becali s-a decis şi a anunţat că va face cerere pentru a juca pe Ghencea.

Gheorghe Mustaţă, după anunţul lui Gigi Becali: „Ne bucură!”

Noi ne chinuim de foarte mult timp şi o spunem de foarte mult timp că noi ne dorim să jucăm în Ghencea. Dacă dorinţa conducerii este aceeaşi, noi ne bucurăm. Faptul că şi Gigi a anunţat lucrul ăsta, e un atu în plus, înseamnă că vine în sprijinul nostru.

Noi am discutat cu conducerea cu câteva luni în urmă şi le-am spus să facă altă cerere, că a noastră a fost respins. Dacă e necesar şi văd că Gigi vrea să satisfacă suporterii, e o bucurie pentru noi. Nu ştiu dacă vor tergiversa sau vor găsi în ziua meciului un meci de rugby sau vreun spectacol, nu ştiu, o să vedem.

Noi nu putem să forţăm instituţiile statului. Ne purtăm ca nişte oameni civilizaţi, aşteptăm răspunsul la o hârtie. O să umplem stadionul, dacă o să fim lăsaţi acolo, la meci cu meci. Nu va fi problemă„, a spus Gheorghe Mustaţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră: „Direct pe Ghencea o să jucăm!”

Gigi Becali a anunţat că va face cerere pentru ca marele meci cu CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului, să se joace pe Ghencea. FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a campionatului, ar putea să se joace cu titlul pe masă.

„Direct pe Ghencea o să jucăm (n.r. meciul decisiv cu CFR). Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri.”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și