Închide meniul

Mircea Lucescu a dat verdictul în lupta pentru titlu dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova: „Ei vor învinge în cele din urmă!”

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2022, 16:26

Reclamă
Mircea Lucescu a dat verdictul în lupta pentru titlu dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova: „Ei vor învinge în cele din urmă!

Mircea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev

Profimedia

Mircea Lucescu a dat verdictul în lupta la titlu din Liga 1. „Il Luce” crede că CFR Cluj, FCSB, dar şi Universitatea Craiova se luptă pentru mult râvnitul trofeu. La finalul sezonului, marele antrenor român este convins că echipa lui Dan Petrescu va deveni, din nou, campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, FCSB a „aprins” lupta la titlu, după ce a învins-o pe CFR Cluj în Gruia, 1-0. Octavian Popescu a fost eroul celor de la FCSB, reuşind să marcheze singurul gol al partidei.

Mircea Lucescu a dat verdictul în lupta pentru titlu dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova

„Fotbalul românesc are nevoie de astfel de finaluri de campionat, pentru că lupta la titlu va fi acum cu atât mai interesantă. Sunt trei formații în joc, inclusiv Craiova, iar o astfel de rivalitate duce mereu doar la creșterea jucătorilor, la interesul publicului. Aura aceasta de a obține trofeul aduce un imbold special, iar asta nu poate însemna decât un câștig pentru competiție.

Va fi o înfruntare între experiența Clujului, entuziasmul celor de la FCSB și orgoliul Universității. Cred că experiența va învinge în cele din urmă. CFR-ul are o echipă trecută prin multe momente delicate, care știe, în general, cum să gestioneze astfel de cumpene într-un sezon. Oricum, vor fi încă cinci etape extrem de atractive”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit playsport.ro.

Neluțu Varga a avut o criză de nervi, după CFR Cluj – FCSB 0-1

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB, iar Neluțu Varga și-a pierdut răbdarea. Patronul campioanei a avut o ieșire nervoasă după meciul din Gruia și i-a amenințat pe toți membrii conducerii că vor fi dați afară. În plus, Varga a efectuat un apel pe banca CFR-ului, în timpul „finalei” pentru titlu.

Reclamă

Neluțu Varga a fost un car de nervi după CFR Cluj – FCSB 0-1. Ardelenii au rămas cu numai două puncte avans față de marea rivală, iar patronul din Gruia a răbufnit. Potrivit gsp.ro, Varga i-a amenințat pe toți oamenii din conducere că îi va da afară, după eșecul cu „roș-albaștrii”.

„Dacă pierdem titlul vă dau afară pe toți!”, a fost ultimatumul lui Neluțu Varga, potrivit sursei citate. Cristi Balaj, Marius Bilașco, Bogdan Mara, Răzvan Zamfir și Dan Petrescu ar fi fost cei avertizați de conducătorul CFR-ului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și